[]

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Telefonum Xiaomi redmi note 8 pro. Hem sorunsuz telefon görüşmeleri yapabileceğim, bağlantı gürültü sorunu yasatmayan hem de kaliteli müzik dinleyebilecegim kablosuz kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?

Bütçe: ne kadar f/p o kadar iyi


 
3 duyuru aşağıda benzer bir soru var. orada önerdiğim kulaklığı sizin de inecelemenizi öneririm. özellikle telefonunuz xiaomi olduğu için daha fazla verim alırsınız. ios marketinde uygulaması yok, orada bir ayağı topal gibi çünkü.


  • Flybutter  (05.11.23 12:33:55) 
@flybutter

O kulaklığın yorumlarına baktım da mikrofon performansını begenmemisler genelde:/
  • sparky  (05.11.23 13:26:31) 
Qcy ht05, tam bir f/p 750 tl civarı ben çok araştırdım enes özen’den izledim tecrübe ettim konuşma, müzik tam karşılıyor her şeyi.


  • Weeze3r  (05.11.23 20:07:25) 
huawei freebuds se 2 telefon görüşmesi konusunda çok başarılı. Silikon kulaklık kriter değil ise kesin bakmalısın.


  • Enron  (06.11.23 00:23:50) 
lecoo ew305 kullanıyorum. tavsiye ederim tam f/p ürünü.


  • nothing in my way  (06.11.23 00:30:27) 
Soundpeats öneririm, memnunum. YouTube'daki incelemelerine de bakabilirsiniz


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (06.11.23 01:12:21) 
QCY denen saçmalığı almayın da hangisini alırsanız alın. daha ilk kullanımda sol kulaklığın sesi kısılarak gitti. hayatımda ilk kablosuz kulaklığım. herhalde dedim bir şey yaptım sesini kıstım. çünkü küt diye gitmedi, kısılarak gitti. telefona bakıyorum uygulamasına, öyle bir ayar yok, bağlı gösteriyor, şarjı dolu gösteriyor. bağlantı problemi de değil, şarj da değil. yine de elli kere bağlantıyı kopardım yeniden bağladım, kutuya koydum şarj ettim, kutusunu şarj ettim, resetledim, yeniden kurdum, yok arkadaş sol kulaklığın sesi kesinlikle gelmiyor.

2-3 gün unuttum. sonra aldım tekrar denedim, aaa ses gelmiş, çalışıyor. taktım yine dinlerken kısılarak tekrar gitti. temmuz'da oluyor bunlar. o gün bugündür 1-2 haftada bir deniyorum, yok düzelmiyor.

müşteri hizmeti falan da yok. yani güya var da telefonu yok. siteden şikayet yazdım, telefonumu, mail adresimi yazdım, ona da dönen yok. kulaklık daha bir kere bile kullanamadan elimde patladı.
  • kibritsuyu  (06.11.23 08:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.