[]

Akıllı cihaz soruyorum (elektriği aç kapat)

evimde baya fazla akıllı cihaz var. akıllı panjurlardan ışıklara beyz eşyalara bilmem nelere kadar.

şimdi yeni bir şey arıyorum, ama hiçbir şey bulamadım. belki de ben doğru aratamıyorum.

bahçemin bir bölümünde şerit bir led var ve bu led akıllı değil. ledin bağlı olduğu şalter de garajın içinde olduğu için bunu aç/kapat yapmak pratik değil. her seferinde merdiven inip açıp gelmek gerekiyor.

şalter görevi görecek bir akıllı cihaz yok mudur? elektriği aç kapat yapacak şekilde?

----

philips hue'nun duvar switchi var, salak gibi de satın aldım onu. ama meğer o elektriği zaten sürekli veriyormuş. sadece elektriğin ucundaki hue cihazları aç/kapat yaptırıyormuş. elektriği aç/kapa yapma gibi bir özelliği yokmuş malesef.

haliyle ben bir çözüm bulamadım; hue, meross vb. markaların çoğuna baktım.

akıllı priz var, ama bu benim için son çare açıkçası, çünkü şalterden direkt alıyoruz elektriği. araya bir priz koymak falan hem yer bakımından hem de iş bakımından tercih etmediğim bir çözüm. ama tek çare oysa, artık ona yönelicem tabi yapacak bir şey yok.

önereceğiniz bir cihaz var mı?

 
www.hepsiburada.com

sürekli kullanıyorum. 220+nötr girer aynen çıkar.

bu arada tüm wifi röle çözümleri işinize yarar.
  • enteg  (03.11.23 08:31:22 ~ 08:32:00) 
aradığınız fantastik ürünü söylüyorum;
switchbot bot.

güle güle kullanın :)
  • orient blue  (03.11.23 09:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.