[]

Mesleki çevrenizde tanınan biri karısını komşunuzla aldatıyorsa

Adam evli, çocukları da var biri yeni oldu sayılır hatta.
Herkesle selamlaşıp samimi gibi davranıyor, ama aslında kimseye faydası yok tek derdi popüler olmak. Daha da daha da popüler olmak. Orta yaş erkeği. Botokslu surat, saçlarını boyuyor ama her seferinde b.k sarısına yakın renk çıkıyor.
Yine de kime sorsanız aa iyi birisi aile babası işte hehjej der, çünkü her gün çocuklarıyla hikaye paylaşıp karısını da etiketliyor(fotoda olmasabile), zaman zaman karısıyla da paylaşıyor. Cemiyet daveti gibi ortamlarda hep karısıyla gidiyor.
Bu adamı 1 senedir tanıyorum. Birkaç ay önce taşındığım evde geceleri sık sık karşı komşumun evine geldiğini görüyorum. Açıyorum profilini, daha 1 saat önce karısıyla çocuklarıyla bişeyler paylaşmış kalpler vs.
Resmen 2 farklı kişi gibi davranıyor aslında.

Ben çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan, yakın arkadaşlarımı o adama güvenmemeleri ve yaklaşmamaları için uyardım çünkü yakın gibi davranıp samimi olmak istiyor, pek samimi olmasanız da ayaküstü bir muhabbet edip kafeteryada denk gelirseniz sizinle fotoğraf çekip paylaşıyor (kendinden genç birkaç kişilik aynı meslek camiasından gruplarla)

Birlikte olduğu kadın da adliyede memur. Tuhaf bir kız, tanıştığımız gün bana aksi davranmıştı sanırım aynı çevrede çalıştığımızı düşünerek benimle samimi olmaktan çekindi.

Adam bildiğimi bilsin istiyorum. Ve karısı acaba biliyor mu mesela, bilmesi gerekiyor sanki ama bana düşmez diyorum. Yine de adamı öldürmek istiyorum gerçekten, sahte samimiyeti ve ahlaksızlığı bana dert oldu.

Siz olsanız napardınız, ya da bişey yapar mıydınız?

 
Komşuya git, bi bahaneyle adamı tanıdığını ve sevdiğini, aile babası olduğunu anlat. Tatlı ama kinayeli anlat ki aba altından sopa gösterdiğini anlasın. Adama kesin söyler, onun söylemesi de adamı daha çok etkiler.


  • Bruce  (03.11.23 00:33:21) 
Toplamda 8 dairenin olduğu küçük bir apartman burası ve adamın arabasını kapının önünde beklerken görmüştüm, başkası kullanıyordu. Bizim binaya girecek olan direkt benim dairemin karşısında parkediyor, cafe restoran vs yok yakın çevrede.

Plakasından emin olamamıştım ki adamı binerken gördüm. Daha sonraki seferler direkt kızın dairesinden çıkarken gördüm. Bir keresinde kapıda karşılaştık ama adamın sırtı dönüktü asla dönüp bakmadı. Tam o an kız içeriye aldı adamı.
  • megalomaniac  (03.11.23 00:33:25) 
@bruce komşu zaten takip ediyor onu instagmada görüyodur paylaşımlarını her gün. Yani bunu kıza söylemem neyi değiştirir anlamadım?


  • megalomaniac  (03.11.23 00:34:53) 
abi size ne adamin ozel hayati yaw, kendisini ve karisini ilgilendirir.


  • cooperr  (03.11.23 00:58:10) 
Bu olayda mağdur olan adamın eşi. Bence onun bilmesi gerekiyor. Instagram'dan mesaj atabilirsin. Ben söylerdim. Adama belli etme. Adamın eşi kanıt toplayabilir. Dava açarsa tazminat alabilir, çocukları alır, adamın nasıl biri olduğu ortaya çıkar. Daha ne.


  • dissendium  (03.11.23 01:11:15) 
Fake hesaptan kadina uc bes tane foto at araba fln gorunce xd


  • mess  (03.11.23 07:45:40) 
Senin bildiğini komşuya çaktır diyorum. Bak bizim komşu tanıyormuş seni, görmüş eve girip çıkarken, desin adama.


  • Bruce  (03.11.23 08:09:21) 
komşuya söylerseniz gider başka yerde buluşurlar, durdurmaz onları. isimsiz mesajla eşine falan duyur ama her halükarda senin gammazladığını tahmin eder bence.
ben olsam ne yapardım? hiç karışmazdım. kol kırılır, yen içinde kalır. sonunda siz kötü olursunuz.

  • faberkastelli  (03.11.23 09:55:36) 
Böyle yasak ilişki mevzularına net karışılmaz sonra size salça olabilirler nasıl insanlar olduğunu bilemezsiniz. Karısına haksızlık mı? evet. haberi olsun isterseniz karısına fake hesapla söylemek mantıklı ama genelde böyle konularda eşler bilse de bilmiyormuş gibi yapabiliyor çocuklar için. yani herkesin tepkisi sizinkiyle aynı olmayabilir onu da düşünün. belki de haberi vardır, kadınları hafife almayın ;)


  • Kediyi üzdün  (03.11.23 10:46:57) 
Aslında karışma + 1 ama
İlla karışıcam diyorsanız gizli hesaptan eşiniz sizi aldatıyor diye mesaj atabilirsiniz.

  • parka  (03.11.23 12:02:00) 
Kötü bir durum ama bu kadar empatik yaklaşmaya gerek yok. Amaaan banane moduna geçin derim


  • ikikerekac  (03.11.23 21:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.