[]

Yatak Seçimi Hakkında

42 yaşına gelmemin etkisi herhalde bel, kalça ağrıları baş göstermeye başladı. mevcut yatağım 11 senelik no name bir yatak. zaten bir kısmı çökük vaziyette. velhasılı kelam bir aydır yatak araştırıyorum. mağazalara gittim denedim. iki yatak arasında kalmıştım ama yataş ile ilgili teslimat problemleri yüzünden gözüm korktu. şuan şu yatağı almak üzereyim ;

Yatsan Uykucu Elite Pillow Top Visco

bu yatağı kullanan var mı ? veya genel olarak yatsan markası ile ilgili sorun yaşayan var mı ? yatsan mağazasındaki kadın ısrarla king koil satmaya çalıştı bilemedim. fakat şuan kampanyası da varken değerlendirmek istiyorum.

sizin başka marka, model öneriniz var mı ?

Çok teşekkürler

 
Bu tip ağıların artmasının temel sebebi yatak değil, zayıflayan kaslar ve azalan haraketsizli yüzünden iskelet , eklem, vb gibi bölgelere binan yükün artmasından kaynaklanır bu özellikle omurilik kemiklerinde ve disklerinde görülür ki fıtığın en büyük
sebeplerinden biride zayıflayan kaslardır.

Yatağınızı değiştirmeniz sizi örneğin %30 rahatlatır ancak spor yapıp, zayıflayan kas ve haraketsiz kalmış, eklenlerinizi çalıştırmak size %70 rahatlatacaktır.

O nedenle yatağa çok aşırırı bütçeler ayırmaya gerek yok diye düşünüyorum, Yataş, yatsan, işbir vb. markaları deneyip. fiyat performansı iyi modellerden seçebilirsiniz.


Ayırca yatak alırken değişim veya iade sürelerinede dikkat edin, biz Yataş aldığımızda memnun kalınmaz ize 90 gün değişim süresi vardı.
  • Rao  (02.11.23 11:10:19 ~ 11:24:06) 
İdaş Sapphire kullanıyoruz, çok memnunuz, sıfır bel-sırt ağrısı. Yatak biraz yüksek sadece.

Yatağa verdiğiniz paraya acımayın, birkaç bin fazla verin, iyi bir yatak alın.
Yatak satan adam bize, günde maks. 1 saat bindiğiniz arabalara konfor için yüzbinlerce lira ödüyorsunuz, ama en az 7-8 saat geçirdiğiniz yatağa gelince ucuz olsun diyorsunuz demişti. Haklı gelmişti :)
  • tss  (02.11.23 11:20:30 ~ 11:21:57) 
Merhaba,

Bende epey araştırdıktan sonra Yatsan Serta Perfect Sleeper Twin aldım. Bana da çalışan king koil satmaya çalışmıştı sanırım o modellerde bir primlendirme olabilir :)

Sizin istediğiniz yatak benim kullandığımdan bir tık daha sert bir yatak. Ben Switzerland modelini de beğenmiştim ama eşim bir tık daha yumuşak istediği için Perfect Sleeper modelini aldık. Bildiğim kadarıyla büyük otel zincirleri de bu modeli kullanıyor.

Bir de işbir'in modelleri de epey iyi diye biliyorum. Kızıma da oradan almıştım ki arada onun yatağında bende yatıyorum. O da sert yatak modelinden.
  • fernandoenes  (02.11.23 13:01:46 ~ 13:02:04) 
İşbir hem eşimle bana hem çocuklara. 10 yıl oldu. Başka yataklarda uyuyamaz olduk. O derece muhteşem. İşbir frezya.


  • medre  (02.11.23 23:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.