[]

Javascript - html - css kodu şifrelenebiliyor mu?

Freelance bir iş yaptım mimar arkadaşla. bir firmanın kendi sitelerinde 3d olarak ürünlerini görüntülemeyebilmeleri için.

fakat biz 20 ürün için anlaştık. onların da web developerları varmış.

kodu oturup kurcalarlarsa başka ürünleri bir şekilde entegre edebilirler.

projeyi mecbur html kod bloğu olarak atıcam.

iframe olarak kullansınlar, link verelim diye düşündüm ama öyle de gözüküyor html/css/javascript.

kodu bir şekilde şifrelemenin veya bozmanın bir yolu var mı?

 
code obfuscator is gorur. ama bu bana cok etik gibi gelmedi acikcasi. kodu almak uzere anlastilarsa daha sonra ne yapacaklari sizi ilgilendirmemeli.


  • ghilleinthemist  (01.11.23 22:57:09) 
koddan ziyade sonuca odaklandılar, kimse kodu sormadı şimdiye kadar. çıkan ürünü beğendiler. nasıl vereceğimiz bize kaldı o yüzden. e bizi aradan çıkarmamaları için de elimizden bir şey geliyorsa yapalım dedik ki yeni bir ürün çıktığında yine bizi bulsunlar.

code obfuscator lu haliyle deploy alabilecekler mi?

sonuçta sayfa nasıl anlayacak decode için bir key de mi vermek gerekiyor hiç kullanmadım bir bakayım.
  • ananiyimioguz  (01.11.23 23:16:53 ~ 23:18:19) 
decoder gerekli degil. aslinda ayni isi yapan ama anlasilmaz bir kod uretiyor obfuscatorlar. sadece js kismini obfuscate etseniz yeterli olur sanirim. html/css de obfuscate edilebilir tabii ama o overkill olur sanirim. siz sadece script.js'i obfuscate edersiniz onun disinda bir seyi degistirmeye gerek kalmaz.


  • ghilleinthemist  (01.11.23 23:28:30) 
Bu efsane biseymis ya decode da edemedim cok ilginc uniq mi yapiyor her codu acaba


  • ananiyimioguz  (02.11.23 00:56:53) 
obf-io.deobfuscate.io
Deobfuscator ile çözülebilir olmuyor mu öyle?

  • ensar  (02.11.23 05:14:52) 
a ben decode diye aradım bulamamıştım evet geri çevirme oluyormuş buradan :/

neyse anlında obfuscator yazmadığı için bilmeyen birisi bakmaz herhalde elinde daha iyi bir çözümü olan var mı :|
  • ananiyimioguz  (02.11.23 09:46:17) 
options preset'i high yapip denediniz mi? herhangi bi obfuscation 100% guvenli degil. ama high level obfuscation ugrastirir. onun disinda gercek cozum kodu serverda calistirip sadece outputu gostermek yani server side rendering. ama o bambaska bir is.


  • ghilleinthemist  (02.11.23 23:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.