[]

idrar sorunu

merhaba arkadaşlar

bir süreden beri sabahları kalktığımda belimin üst tarafında(sol arka) bir ağrıyla uyanıyordum. hastaneden ultrason için gün aldım. mart ta aldım temmuz 22 ye gün verdi. bu süre içerisinde bazen ağrıdı bazen ağrımadı. ama şu anki sorunum. işeyemiyorum.

litrelerce su ve diğer sıvılardan içiyorum gün içerisinde hiç tuvalete çıkma ihtiyacı hissetmiyorum, akşam tuvalete gidince de saolsun lütfen azcık ve çok sarı işiyorum. erkeğim.

şimdiden teşekkürler..

 
o ağrı bazen bende de oluyor sabahları ama işeyince geçiyor. yani ağrıya çok takılma diye dedim (yoksa ben mi ciddiye almalıyım bilemedim aslında)


  • hevipeyra  (03.07.10 11:59:44) 
tas var gecmis olsun. kirdiricaksin. git goster acilen.


  • numbernine  (03.07.10 12:02:07) 
eğer mart ayından bu yana tedavi görmediysen şimdiye ölmen gerekirdi :) büyük ihtimal kum veya çapı çok küçük taşların bulunmakta. ve bu taşlar böbrek havuzlarını tıkadığı için bu havuzlarda biriken idrar baskı yaparak senin canının yanmasına neden oluyor. litrelerce su içip tuvalete çıkmaman gibi bir durum hemen hemen imkanız. tahminimce içtiğin hepi topu 1,5 litre falan sudur. bunu da vucut bu sıcak günlerde işemek yerine çoğunu vucut için kullanıyor. Sana taviyem su miktarını en az bir litre daha arttırman olacaktır. aksi takdirde 10 günde 15 kilo alırdın ve böbreklerinin hacmen 15 litre olurdu :)

www.magazine.ayurvediccure.com

işeme olayını rahatlatmak için buskopan hap alamanı tavsiye ederim. olası iltahabik sorunlar içinde azosilin tavsiye edecem.

buskopan idrar yolları kas geveşeticidir. kanallar genişleyeceği için tuvalate çıkman kolay olacaktır.

not: idrarın renk koyu sarı ise vitamin sorunun olabilir. bulanık ise iltahabik bir sorun olabilir

www.intaniye.com
ailehekimince.com
  • janavarorion  (03.07.10 12:04:21 ~ 12:08:25) 
hacı öncelikle geçmiş olsun.
büyük ihtimal böbreklerde sorun var. ihmal etme bir doktora git. taş olabilir zira taşda zaman zaman ağrı yapıp zaman zaman yapmayabiliyor. sen ihmal etme bir doktora görün.

  • seyduna6687  (03.07.10 14:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.