[]

Burçlara İnanan Psikolog

Astrolojiye inanan bir psikolog veya terapist için ne söylersiniz?
Ona işiyle ilgili güven duyar mısınız?



 
Guven duymam. Burclara inanan insanlari cok garipsiyorum.


  • kehende  (01.11.23 18:39:06) 
İşine yansıtmıyorsa benim için sorun olmaz, her meslek grubundan her insanın bir başkasına saçma gelebilecek alışkınlıkları inançları vs olabilir, buna göre önyargı oluşturmak saçma.


  • Bir ben var benden şurada  (01.11.23 18:45:26) 
Saçma.
Seanslar, hastada merak oluşturan gizemli şeyler ile doldurulmuyordur umarım.

  • diyecevaplandı  (01.11.23 19:02:34) 
Dilediğine inanmakta özgür ama işine biraz bile yansıtsa tüm güvenimi kaybederim.


  • fotrsapka  (01.11.23 19:06:36) 
istedigine inanır, beni alakadar etmez.

bilmek ve inanmak farklı şeyler. x dinine inanıyor diye ben tam zıttı bir dine inansam bile bilgisine güvendiğim birisiyse beni etkilemez.
  • gule gule  (01.11.23 19:10:14) 
inege de tapabilir, beni baglamaz.
ben tedavime bakarim, ise yaramiyorsa birakirim.

  • cooperr  (01.11.23 19:10:56) 
Nerden belli etti ki? Sey mi dedi "tipik boga"
Flort, arkadas, goygoy ortam degilse saygi duymam. Parasini verdigim seansta bana bu bilgi geciyorsa hele

  • mess  (01.11.23 21:37:26) 
dalga geçerim, eğlenirim.
hayır güvenmem.
seans dışında olsa dahi kendisiyle ilgili böyle bir paylaşımda bulunması hiç olacak iş değil.
  • tiny penny  (01.11.23 21:39:31) 
Sizinle ilgili dıurumları astrolojiye bağlar bir konuşma içine girdiyse asla güvenmem. Ama konuşma içinde “benim de çocuğum başak burcu çok titiz o yüzden” vs. gibi bi laf etse hiç dert etmem.


  • medre  (01.11.23 21:57:11) 
astroloji sözdebilimdir ve geniş insan kitlelerini yalanlarla arkasından sürükleyebilen, onları yanlış ve gerçek olmayan çıkarımlara ulaştıran bir sahtekârlıktır.

o yüzden güven duyamam maalesef.
  • thedepressed  (01.11.23 22:18:08) 
Psikolojide etik etken vb. durumlar çok önemli bilime inanan insanların burçlara inanması çok saçma. Dalgasına yorum yapıyorsa sıkıntı yok ama gelip ikizler burcu bipolar derse ağır saçmalık.


  • mikahakkinen  (02.11.23 00:54:12) 
Valla 10 yıl önce olsa ne olacak inansın derdim çünkü burçlar o zaman gazete köşelerinde haftalık burç yorumu okuyup iki geyik yapma seviyesinde, kahve falının ötesine geçmeyen bir şeydi. Fakat şu an ciddi ciddi dinleşti, inananın yanında laf edemiyorsun, harbiden gerçek olduğuna inanıyorlar her muhabbeti burçlara bağlıyorlar vs. O yüzden ben de gitmezdim.


  • evandro roncatto  (02.11.23 09:10:47) 
psikolojinin gerçek anlamda bir bilim olduğunu düşünmediğim için bir psikologun burçlara inanmasını hiç garipsemem. fakat pekala bir bilim insanı da burçlara inanabilir. bu onun kendi görüş dünyasıdır. kişinin işinde ehil olup olmamasını salt bu parametreye indirgemem.
sosyal bilimler bilim değildir klişesine katılmıyorum içlerinde bilim olanlar kesinlikle var örneğin; ekonomi bir bilimdir ancak psikoloji genel manada batıda soft-science olarak yorumlanır. ve bilim olmaması asla onun değerini düşürecek bir şey de değildir.

  • ezkaza  (02.11.23 12:30:52) 
Eğer öğrenmişsem o zaman seansta burçlardan bahsediyor demektir o zaman güvenmem. Yani kendi özel hayatında inanıyorsa çok fark etmez de bana "işte bunlar akrep olduğun için" falan derse koşarak uzaklaşırım.


  • peki madem  (02.11.23 14:13:35) 
geyiğine takip eden de var sosyal medya paylaşımlarından bu kanıya vardıysan


  • bir soru sorcam  (02.11.23 15:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.