[]

gölcük

merhaba arkadaşlar. ford stajı için 3 arkadaş bir süre gölcükte olacaz. nasıl bi yerdir, ne yenir, ne içilir, nerde yenir, nerde gezilir, nelere dikkat etmek gerekir, bilgisi olan varsa önerilerini bekliyorum.




 
gölcükte gezilecek yada vakit geçirilecek pek biyer olduğu söylenemez ancak sadece 10 dakika mesafedeki değirmendereye gidersiniz sahilde güzel güzel yürürsünüzde dondurmanızı yersinizde karnınızı doyurursunuzda. tabi bunlar gölcükte de yapılır ama hem gölcüğü hem de değirmendereyi gördükten sonraki farkı anlayacaksınız. gölcükte 3A market vardır, onun hemen yakınlarında mevlana pide salonu var gölcükte yiyebileceğiniz en iyi pideyi bu abilemiz yapıyor. onun dışında burger king mevcut her zaman bir alternatif yani. pek düzgün bir kafe filan yoktur ama yine de 3a markete yine gayet yakın olan bir ceviziçi kafe var orada çıtır salata yiyebilirsiniz yada ayvalık tostu da iyidir. onun dışında bölümünüz nedir bilmiyorum ama makine veya elektronik okuyorsanız stajınızı "kalıp tasarım ve prototip" bölümünde yapmanızı tavsiye ederim ben o kızımda yapmıştım ve gerçekten faydalı olmuştu, kesinlikle yapmamanız gereken kısım ise "kaynak"
başka sorunuz olursa çekinmeyin :)

  • mchslmdnc  (03.07.10 13:15:58) 
canınız sıkılırsa atlayın izmite geçin outlet centera geçin zaman geçirilir bir şekilde kocaelide. ayrıca iki saat civarında da istanbula ve bursaya gidebilirsiniz illa gölcükte kalmak zorunda değilsiniz sonuçta değil mi?


  • argent dawn  (03.07.10 15:27:30) 
biz İzmit'teyiz. Burda çok daha fazla yer var sanırım. Burda okuyoruz zaten ve ev arkadaşım da sen gibi Ford'da stajda. İrtibata geçelim istersen. Bize de değişiklik olur. Yeni insanlar tanımak, şu, bu....

Mesaj ararsın işte.
  • follus cerebralis  (03.07.10 15:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.