[]

sakarya - sabiha gökçen

havasak.com.tr Havasak kullandınız mı daha önce. Sanırım otogardan kalkıyor.

Uçuşum dış hatlar ve 9:30'da. Eskişehir'den gece otobüsle Sakarya'ya geçip bu firma ile havaalanına gitmeyi planlıyorum. Riske girer miyim acaba?


 
Kullandım birkaç kez.

Vaktinde kalkıyor, araçla kaç saat sürüyorsa hemen hemen o kadar sürüyor. Bir aksaklık vs. yaşamadım. Ama sizin uçuş 9:30'da Sakarya otogardan ilk otobüs 7:00'de ve 1 saat 20 dk sürdüğü yazıyor sitede.

Yurtiçi olsa yetişirdiniz de yurtdışı uçuş sakata gelebilir. Koştur koştur güvenliklerden milletin rica minnet önüne geçip pasaport sırasını da rica minnet önlere atlamayı göze alıyorsanız ayrı.
  • chicha_v2  (30.10.23 21:37:26) 
Web sitesinde saat 3'te başlıyor gözüküyor. Akşam 9'a kadar her saat başı sefer varmış yani. Arayıp sorsam mı acaba?


  • scudman1  (30.10.23 21:47:34) 
Haklısınız özür dilerim. Ben Sabiha Gökçen - Sakarya olarak bakmışım.

Gece de sefer varsa her türlü yetişirsiniz sorun olmaz. İçiniz rahat olsun isterseniz arayıp teyit edin ama belediye işletiyor sorun olacağını sanmıyorum.
  • chicha_v2  (30.10.23 22:24:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.