[]

Altın piyasası

Borç ödemek için altın bozdurucam 10 gün daha vaktim var. Şimdi bozdurma mı mantıklı son güne kadar beklemek mi?
Tabiki kimse %100 bilemez genel takip edip fikir almak istiyorum



 
bankada gram cinsindense %50 şimdi %50 sonra bozdursanız aradaki olası artışı da kaybı da ortalarsınız. ya da her gün %10'unu bozarsınız.

fiziksel tek 1 altınsa parça parça bozamazsınız tabi. ama birden fazlaysa da aralıklı olarak bozarak kendinizi görece sağlama alabilirsiniz.

genel olarak düşeceğini zannetmiyorum. ytd.
  • wct3 org  (30.10.23 18:44:57) 
Robert kyosaki amcamız altın ons fiyat tahminine bir bakın ama ne zamn olur onu kimse bilinmez, korku endeksini takip edin.
Dünyadaki ateş gitgide kızışıyor, muhtemelende kısa sürede düşmeyecek gibi.

Yani bu noktada çıkış ihtimalı düşüş ihtimalinde daha yüksekki, bunu fedin faiz attırmayacağı tahminide destekliyor.

Ayrıca altınlarınızı varsa akraba, eş dost vb gibi satmayı teklif edebilirsiniz duruma göre, alış , satış makas farkından dolayı iki taraf içinde karlı olur.

Veya riski göze alıyorsanız, sarı siteyede ilan verebilirsiniz, yine makastan dolayı her iki taraf için avantajlı olur.
  • Rao  (30.10.23 20:14:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.