[]

Konser kısa mı sürdü? Performans düşüklüğü hissediyor musunuz?

Geçenlerde antep'e cem adrian geldi.

Konser 9daydı. 09:20 gibi başladı 10.45 de bitti. Yani 1 saat 25 dakika.

Üniversitenin açık sahnesinde yapılmıştı en yanları saymazsak alan doluydu, kaç kişiydik bilmiyorum.

Ücretler 500-1000 tl arasıydı kişi başı.

Süre bana kısa geldi çabuk dağıldık. Konserler mi kısaldı?

Yoksa mesela çok satış olmadı da sanatçı iplemiyor mu?

Veya önemli konserler dışında böyle yan konserleri çok takmıyorlar mı? Bazı şarkıları orijinali dışında da söyledi düzgün eşlik edemedik. Kendince bir şeyler deniyor gibiydi. Halbuki kendisini daha önce bir gençlik festivalinde dinlemiştim içimizden geçmişti. O performansa 100 dersek buradaki 30 falandı.

Benzer şeyi didim'de de yaşamıştım. daha önceden istanbulda dinlediğim birkaç sanatçı geldi. evde söyler gibi söyledi gitti hiç çabalamadı, yükselmedi.

Çok konsere giden birisi değilim, bu sanatçıların huyu mu sizce çok önemli bir konser değilse tam performanslarını gösterip yormuyorlar mı kendilerini?

 
tek kişiyse az. ondan önce-sonra başkaları varsa normal.

evet bazı konserler kısa oluyor ne yazık ki. her sanatçı 2 saat kalmıyor.
  • jelly bear  (30.10.23 15:22:12) 
cem adrian genelde öyle, çok uzun uzadıya kalmıyor ve hep bir şeyler deniyor asla eşlik edemiyorsun. insan güzel güzel eşlik etmek istiyor ama edemiyor. bi süre sonra sadece film izler gibi izliyorsun. harika bir ses, harika bir yorum ama saçmaladığını düşünüyorum artık


  • matilda  (30.10.23 16:02:49) 
sertab erener'e gitmiştim 90. dakikada hoşçakalınnn deyip sahneden gidişi vardı, o kadar tezahürata rağmen de bir daha gelmemişti ahahah. mekân doluydu bir de neyi beğenmedi bilmiyorum :D

birsen tezer iki saate yakın kalmıştı sahnede. zaten setlist'i yok, seyirci isteğine göre gidiyor. o da bir şeyler denediği için her şarkısına eşlik edilemiyor :)

ama genel olarak çıktıkları yere, seyirciye baktığında ortamın dolu/boş gözükmesine, alanın büyüklüğüne göre değişiyor bence de performansları. eğer sıkıntılı bir süreç geçtiyse konserden önce onlar da etkiler. emir can'a gitmiştim ankara'da gerçekten iyiydi, bir bursa/gemlik konser kaydı var aynı adam mı benim gördüğüm kişiyle diye düşünmeden edemedim.
  • black holes in the sky  (30.10.23 17:37:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.