[]

BlackFriday + M3 tanıtımı sonrası Mac Fiyatları

Helö Romalılar!

MacBook Air M2 almaya niyetlendim, burada daha önce açtığım duyuruya sıklıkla macbook önerisi gelince dedim bir deneyeyim. Ama malum bu zıkkım biraz pahalı. Apple etkinliğinde M3 serisi macler gelebilir deniyor. Blackfriday de geliyor. Sizce yakında indirime girer mi m2 serisi. Iphone 15 lansmanı sonrası sanırım TR fiyatlarında bir aşağı yönlü güncelleme olmuş. Öğrenci indirimi ile apple'ın kendi sitesi üzerinden almaya niyetim var. Tahminleri alalım şeklinde bir duyuru oldu farkındayım :)


 
insightlara göre pro ve imacler duyurulacak. Macbook Air duyrulursa fiyatın düşme ihtimali var tabiki.


  • nuevo  (30.10.23 12:28:59) 
MacBook Air M2 kullanicisiyim. Hayatimda kullandigim en iyi laptop diyebilirim. Beni cezveden özellikleri fansiz olmasi, hafifligi ve performansi.

Bu aksam icinde sadece pro seriye ve imaclar tanitilacak diye söylenti var.
  • VIPCH  (30.10.23 13:41:24 ~ 13:41:56) 
m2 air'ler çıkarken bir arkadaşıma m1 air al geç demiştim, sana da m2 air al geç diyorum :D Bu arada bence de yeni Air çıkmaz, eskiden çok nadir güncellerlerdi şimdi yeni kasaya da geçirdiler, birkaç yıl güncellemek için sebepleri yok bence.

Ben her zaman yenisi çıkmadan birkaç gün önce bi eski nesli sipariş veririm, hep sonrasında zam geldi ben karlı çıktım. Bu sefer döviz aşırı oynak değil o sebeple zam yapmayabilirler ama indirim de olmayabilir.

Bu arada öğrenci/öğretmen iseniz veya çevrenizde böyle biri varsa Pt.com.tr'den indirimle almanızı tavsiye ederim.
  • nhk ni youkosu  (30.10.23 13:52:35 ~ 13:53:23) 
ben de bu aralar swift ve front end geliştirme için bir macbook alma arifesindeyim. Şu ana kadar bütçeme en uygun seçenek m1 air 16 gb 256 gb idi. Ben de beklemedeyim. 31'den aşağı düşer mi fiyat diye ama zam gelme ihitmali de var malum ülke ekonomisi ortada.


  • solitaryman  (30.10.23 14:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.