[]

pc oyun tavsiyeleri

selam,

yıllardır bilgisayarda oyun oynamadım. steam avantajı kaybolmadan birkaç oyun almak istedim. witcher 3 ve the elder scrolls v skyrim gördüm en beğenilen oyunlar olarak. bunlar her türlü keyifli midir yoksa belirli bir kitleye hitap eden oyunlar mıdır? cod, cs falan oynamışlığım var sevdiğim ama dediğim gibi çok uzun zaman oldu.

teşekkürler

 
Ikisi de 70-90 saat tarzi oyunlar. Süper oyunlar ama herkes oynamaz çünkü herkesin o kadar zamani yok.

Biraz izleyin youtube falan ona göre alın. Open world çok güzel olsa da baya uzun sürüyor.
  • logisticsmanager  (29.10.23 01:13:18) 
BioShock collection (1-2-3), Dishonered, ve Portal 2'yi çok tavsiye ederim ama yine youtube'dan biraz bakıp alın. Tarzı hoşunuza giderse hikayelerinin ve tasarımlarının çok iyi olduğuna kefil olabilirim.

Ben pek oyun bitiremeyen biriyim, bunları çok sevdim ve aslında bunlara göre çok uzun süren GTA 5, Red Dead Redemption 2 'yi de tavsiye ederim harika oyunlar.
  • nhk ni youkosu  (29.10.23 01:36:43 ~ 01:37:42) 
Withcher 3 ve Skyrim fantastik temalı oyunlar içinde kült kabul edilen oyunlar. Bu tarz fantastik temalı açık dünya oyunlarını seviyorsanız bunları da seversiniz ancak artık eskidiler.

Bir kişi ne kadar bilim kurgu severse sevsin star trek sevmeyebilir örneğin, çünkü bu artık nostaljik bir unsur. Skyrim 12 yıllık, witcher 3'se 8 yıllık oyun. Star trek kadar eski değiller kuşkusuz ama günümüz oyunlarından farklı kaldıkları kesin, oyunların hikayeleriyse çok daha eskiye dayanıyor. Çıktıkları tarihten beri bu oyunları oynayanlar hala severek oynuyor ama siz ilk kez oynayacaksanız bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

Red Dead Redemption 2 fantastik değil, vahşi batı temalı bir açık dünya oyunu eğer severseniz son yıllarda en çok tutulanlardan biri.

Yarış oyunu seviyorsanız forza horizon serisi tutulan başka bir oyun serisi. En son 5.si çıktı.

Daha yeni fantastik oyunlar içinde elden ring var.

Assassins creed serisi seviyorsanız odyssey, origins ve valhalla son yıllarda çok popülerdi.

Harry Potter seviyorsanız hogwarts legacy en çok konuşulan oyun.
  • akhenaten  (29.10.23 10:34:54) 
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

bir de almayı düşündüğünüz oyunlar için mutlaka başka yerlerde kontrol edin.
misal Alan Wake Remastered epic games üzerinde 16.17tl(remastered steam'de yok).
ya da superhot etail'de 11.7tl(steam'de indirimi yok, 179tl) gibi.
  • late viper  (29.10.23 20:26:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.