[]

2004 model arabamı nasıl satarım?

2004 model bir 206 kullanıyorum. alalı 13 sene oluyor. alırken çok acemiydim, ilk aracımdı. ekspertize götürmedim. neresi boyalı neresi değil bilmiyorum. tramer kaydı var biraz. ben bunu nasıl satarım? ilana koysam bilmiyorum bile neresinde ne var. nasıl satayım ben bunu?




 
ekspertiz yaptırın, raporu ve tramer kayıtlarıyla birlikte sitelere koyun. o yaşta zaten kusursuz 206 bulmak zordur, benzer yaş ve kilometredeki muadillerinin fiyatına göre bir fiyat belirlersiniz. ya da sigortacıdan kasko değerini öğrenip o civarda bir fiyat da konabilir.


  • orient blue  (28.10.23 16:15:02) 
Ekspertize para falan vermeyin, uçmuş zaten. Bir oto boyaciya rica edin veya üç beş bir şey verin, 5 dkda değişen boya durumunu serer önünüze. Trameri ve arac hakkinda bildiklerinizi yazın ilana. Arabayı satın alan ekspertiz yaptırır isterse.


  • crimson man  (28.10.23 17:27:45) 
Aynen buraya yazdığınız gibi söylersiniz. Siz masraf yapmayın. “Ben almadan önceki geçmişini bilmiyorum” dersiniz.


  • kaptan memo  (28.10.23 17:40:03) 
Otomatikse ben ilgileniyorum.


  • hebanon  (28.10.23 19:59:44) 
Başka bir araç alacaksanız otomobil bayileri veya kurumsal galerilere takasa verebilirsiniz. Kendiniz satacaksaniz kaporta durumunu öğrenip ilana yazın değişen boyasini. İlana geçmişini bilmiyorum, baktirmadim gibi şeyler yazmayın. Genelde çakal satıcılar böyle şeyler yazıyor.


  • fikox  (28.10.23 21:15:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.