[]

yedieminden 700bin araç satışı dedikodusu hk

2 gündür böyle haber dolanıyor, biraz bakındım adalet bakanı evet açıklama yapmış hacizli, trafiğe aykırı, kaçak vs milyonlarca araç için düzenleme yapılmış 1 kasımda adım atılacakmış ama açıkçası pek anlamadım.

twitter.com

yani herkes bunu okuyup, hepsi açık arttırmaya verilecek gibi bir anlam çıkaramadım. bana biraz dedikodu gibi geldi, özellikle hukukçular okursa daha iyi anlarız heralde. sadece sanırım millet kendi arabasını daha rahat alabilsin adımı gibi bişey mi bu?

bu da öneriyi veren vekilin paylaşımı; twitter.com "ekonomiye kazandırmak" tabirini görünce soruyu sormak istedim asıl, yoksa bakandan başka bişey anlamıştım

 
700bin aracin kac tanesi 5-10-15-20 yildir yatiyor onu da bir aciklasin o haberleri yayanlar. bu 700bin arac muhabbeti ikinci elde dusmeye baslayan fiyatlari daha hizli dusurmek icin ortaya atilmis bence. bakin 700bin arac daha giriyor piyasa akilli olun der gibi. vekil 10 ekimde gorusmus 18 ekimde hemen teblig yayinlanmis 1 kasim itibariyle de gecerli :) yani hukumette boyle bir durumu temenni ediyor demek ki.



tebligi okudum ama hakkinda konusmak istemiyorum pek.
  • duyulmasi gerektigi kadar  (28.10.23 20:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.