[]

Gs gruptan çıkar mı?

Münih gibi manu maçı olursa içerde alacaklarını düşünüyorum ama kopenhag dep ne olur bilemiyorum. 7 puan da çıkmaya yeter mi? Ne dersiniz?




 
United hareketlenirse, çıkamaz. Yok böyle mal gibi devam ederlerse, çıkabilir.


  • heritage  (27.10.23 16:03:48) 
Çıktı bile (bence).

Bayern Münih'i ŞL tarihinde hiç hatırlamadığım şekilde boğup 70 dakika top oynatmayan takım, deplasmanda yendiği United'ı burada da yener çok büyük aksilikler yaşanmazsa. O moralle de son maçta sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Kopenhag-United maçının skoruna göre iş son maça bile kalmayabilir GS açısından.
  • norules  (27.10.23 16:13:31) 
Çıktı bile.

Bırakmazlar buradan. Oyuncular da biliyor potansiyellerini artık. Okan hocada biliyor eksiğini.

Ben 12 yıldan uzun süredir Bayern taraftarıyım. Geçen yıl Moting'li sezon hariç hiç böyle ezik 70 dk hatırlamıyorum Bayern için. O da moting tek forvete uygun değildi diye oluyordu, ileri taşıyamıyorsun.

Galatasaray kaç kez rakip basarken kalecisine kadar sürükletip, Bayern'e top şişirtti hatırlamıyorum.

Kopenhag ManU maçı da önemli. Ama GS oturacak. Kadro tam olduğunda karşılaşacak ManU ile. Ambiansın da etkisiyle Gala maçı alır.
  • baldan kaymak  (27.10.23 16:33:20) 
Çıkma şansı bir tık daha yüksek bence ve iyi bir takım fakat sadece bir tık dediğim gibi. manchester united'ı deplasmands yenmek evinde de yeneceğini göstermiyor. Manu hiç o ışığı vermiyor ama bir toparlanma dönemine girerse ve gruptan çıkmak için galatasaray'ı İstanbul'da yenmesi gerekirse yenebilir. O durumda da kimse "nasıl evinde yenilirsin manu'ya" dememeli zaten zor grup çıktı. Ayrıca kopenhag deplasmanı neye göre garanti görülüyor bilmiyorum ama kuzey ülkelerinin takımları bizimkilere hep ters geliyor. Bayern münihe karşı iyi oyun oynayıp manu'yu deplasmanda yenen takım sonuç olarak beraberliği son on dakikada aldı kopenhag'dan. Bayern'e bu oyunu oynayan kopenhag'ı deplasmanda yener gibi denklemler futbolda çalışmıyor. Sonuç olarak %51-49 gibi bence çıkıp çıkmama şansı.


  • evandro roncatto  (27.10.23 17:42:24) 
manu macini kazanirsa cikar. manu bu hafta sonu city'den farkli bir yenilgi alirsa hocayi gonderirler buyuk ihtimalle. yeni gelecek hoca ile de yukselise gecerlerse sansi zor. ben galatasarayli olarak gruptan cikmak isterim ama uefa'ya gitmek de beni uzmez.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (27.10.23 18:33:27) 
kopengah ve manu maçlarından 1er puan bile çıkmasına yetecek bence.


  • nuisance  (27.10.23 20:09:14) 
bayern macindaki oyunla manchesteri yeneriz, kopenhag deplasmani da zor ancak en kotu beraberlik. normal sartlarda cikmaya yeter ancak, rakip 1 milyar euroluk man unt, onlardan cok co kdaha iyi olmamiz lazim.


  • monicapp  (28.10.23 08:18:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.