[]

diş tedavisinde bu fiyatlar normal mi? - dişçiler özellikle

Diş taşı temizliği 1k,
Ön iki diş için çürük dolgun 2k'dan 4k,
Bounding 2.7k.

Toplam 7.7k tl fiyat.

Normal mi?

 
www.tdb.org.tr

taban fiyatlar bunlar
  • my fault  (26.10.23 22:25:01) 
Hiç normal değil.

Küçük yerleşim yerlerindeki dişçilere bakın siz yine de.
  • diyecevaplandı  (26.10.23 22:47:08) 
Bizdeki fiyati soyleyeyim,

Dis tasi temizligi 1k
Çürük dolgusu tane 1k
Bounding 2k

Yer antep ama.

Tdb fiyatlarına uyulmayabiliyor. Ona diretince hasta gidiyor nereye gidiyorsa baska yerde yaptiriyor. Kim uyguna yapiyor bilmiyorum suriyeli doktor mu yer aciyor yoksa asistanlar veya laboratuvarcilar mi yer acmis da isletiyor bilemiyorum artik.

O yuzden genellikle insiyatif aliyorsun fiyatta yardimci oluyorsun.
  • ananiyimioguz  (26.10.23 22:55:54) 
Normal gibi


  • thewhitewolf  (26.10.23 22:56:59) 
Ön iki diş iki yüzeyli dolgu ve yanındaki düşlerde dolgu restorasyonu 3.000 iken 2.000 ödedim. Bu diş hekimine referansla ilk defa gitmiştim, eski diş hekimim dolgunun tanesinden 700 alıyordu ama çok da uğraşmıyordu. Yeni diş hekimim sanat eseri ile çalışır gibi çalıştı ve görsellik 10 numara oldu.


  • en bi orijinal  (26.10.23 23:12:58) 
diş taşı 950, çürük dolgu 1100. bonding bilmiyorum ama oran orantıdan bakarsak 1,75-2 civarı falandır heralde benim bildiğim gittiğim yer. arada 3bin lira civarında fark var. 2 çürük dolgusu 4k bana çok fazla geldi.


  • avatar is back  (26.10.23 23:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.