[]

Airfryer alınır mı?

Alınırsa nelere dikkat etmek lazım.
Nokta atışı ürün tavsiyesi var mı?
İki kişi için.
Teşekkürler.

 
4 senelik philips baya bir kullanimaz hale gelince Xiaomi aldim. malesef büyük hayal kirikligi oldu. Kesinlikle philips den sasmayin.

Yer varsa XXL versionlari tavsiye ederim. diger boyutlar cogu zaman eksik kaliyor.
  • VIPCH  (26.10.23 12:47:35) 
Yemek tarzınız nedir, ona göre düşünün bence.

Etrafımdaki herkes, buradakiler gibi, işte donmuş ekmek, simit, pizza vs koyduğunu söylüyor. Ben bunların hiçbirinin taze halini de yemiyorum, yemek istediğimde kırk yılda bir tazesini yerim.

Patates kızartması genel olarak sadece anne evinde ya da dışarıda bir şeyin yanında yerim. Vs vs...

Ben airfryer yerine ikea'nın haşlama aparatını aldım, yemin ederim dünyanın en underrated icadı imiş. Bin kat daha verimli geldi. Her şeyi haşlıyorum, müthiş salatalar yapıyorum. Airfryerın evlere girmesi ile yeme tarzının kızartma usulüne ve yiyeceklerin high-carb ve tatlıya kayması ile birlikte olumsuz etkiler oluşturabilir gibi geliyor bana...
  • silverleaf  (26.10.23 13:04:22) 
Airfryer bir pişirme tekniği sadece o yüzden mutfak tarzınızla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben de düşük carb beslenme düzeninde yaşayan bir insanım, gerek hızı gerek pratikliği ve max 2 kişilik öğün hazırladığım için airfryer kullanışlı oluyor. Et ve tavuğu oldukça güzel pişiriyor. Patates olarak ben genelde hep tatlı patatesi yapıyor şahane oluyor. Sebze közleme işlemlerinde başarılı. Onun dışında salatalara kattığım sebze ve bakliyatları da burada kızarttığımda lezzetli oluyor. Fırına göre enerji tasarrufu, daha az yağ ile daha başarılı sonuç, hızlılık (hemen ısınması ve pişirmesi), temizlik kolaylığı ve motivasyon olarak üşenmemek. Tefal kullanıyorum. Dijital olmayan en ucuz serisinden oldukça memnunun.


  • gergedan  (26.10.23 14:58:16) 
biz aldık. 2 kişiyiz. eşim çok memnun. bence de çok pratik. hiç pişman olmadık.


  • mstiteltr90  (26.10.23 17:52:26) 
Alınır ama 3-4 kişilik tercih edin bence. Bende iki kişilik var iki tane güveç sığdıramıyorum.
Deneme yanılma yöntemiyle öğreneceksiniz bazen çok kurutuyor köfteyi vs. mükemmel ayarı bulduktan sonra not edin bence :)

  • black holes in the sky  (26.10.23 21:22:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.