[]

internet nakil işleminin bir süresi yok mu?

kablonet'e 3 haftadan uzun bir süre önce nakil için başvurdum.

yeni taşınacağım evde kablonet yok. ama caddede varmış. altyapı çalışması için harekete geçtiler.

bu kadar zaman geçtikten sonra binaya hat çekilebileceğine karar verdiler.
ancak kazı ne zaman yapılır, kablo ne zaman çekilir bişey diyemeyiz diyorlar.

1- istemiyorum kalsın diyorum. hayır, süreç başladı artık diyorlar. çıkarsam cayma bedeli ödermişim, 1000 liradan fazla.

2- cayma bedeli ödememek için bulunduğum binada hizmet yok seçeneğini sunsam yine süreç devam ediyor bunu diyemezsin diyorlar.

3- sizin interneti ne zaman taşıyacağınız belli değil ne kadar bekleyeceğim diyorum. bilemeyiz diyorlar. ne yapmalıyım diyorum? aboneliğini askıya al bize bunun için 50 lira öde diyorlar.

Aboneliği niye kendi isteğimle askıya alıyorum ve üstüne para veriyorum.
Hizmet veremediği halde para isteyen taraf Türksat Kablo. Hiç adil değil.
Başka internet aboneliği alsam ona da bir dolu para öderim.

Beklesem mi diye düşünüyorum ama ne kadar bekleyeceğim belli değil.

Sözün özü, bu nakil işlemlerinde yasal bir süre yok mu? X iş günü içinde yapılmalı diye.

 
şu an altyapı yokmuş işte, gerekli belgeleri hazırlayıp mail atın. süreç devam ediyor da hizmet alamıyorsun ve alamadığın hizmet için faturayı da ödüyorsun anladığım kadarıyla. olmaz öyle. hiç süreçten falan bahsetmeden istenen belgelerle birlikte mail atın.

askıya almak için 50 lira tek seferlik bir şey ise askıya alın derim. turksatı da severim yıllarca kullandım. keşke taşındığım yerde olsaydı. türk telekom falan hikaye ve fiyatlar uçmuş vaziyette.

bu arada askıya alınan süre 1-2-3 ay neyse mevcut taahhüdünüze eklenecek mi onu da sorun.
  • Improbable  (26.10.23 10:14:51 ~ 10:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.