[]

8 Kasım Bayern Münih GS maçı

Bu maç için bilet lazım dostlar

Bir arkadaş darladi illa gideceğim senin tanıdık bildik vardır bu biletler nereden alınır diye. Git internete bak dedim ama zaten kullanmayı bilen adam neden bana sorsun?
Sağlam bir site var mı gençler güvenilir? Yani ben pek anlamam biraz baktım seatpin.com bir de biletalsat.com var. Bu sitelerden alışveriş ettiniz mi güvenilir mi? Size zahmet bir yardımcı oluverin be.

 
Çalıştığım şirket Almanya Bw bölgesinde bu nedenle senin orada tanıdık bildik vardır dedi. Sanki bizim iş arkadaşları bilet alıp satıyorlar


  • gereksiz bilgilerle dolu hafiza  (25.10.23 22:51:20) 
gs tarafında izlemek istiyorsa klüplere veriliyor biletler, onu da ultraaslan vs alıyordur onlardan bulsa anca bulur.

münihlilerin içinde izlemek istiyorsa tickets.fcbayern.com
  • avatar is back  (25.10.23 22:59:24) 
Teşekkürler @avatar
Bahsettiğim sitelerle alakalı bilginiz var mıdır?

  • gereksiz bilgilerle dolu hafiza  (25.10.23 23:09:31) 
almanya özelinde hangi aracı ya da alt sitelerden bilet nasıl alınır hiç bilmiyorum. kendisi o riski almak istiyorsa kendisi bulup alsın. yönlendirirsen eğer, bir sorun olması halinde suçlu sen olursun. gereksiz risk bence senin için.

rica ederim
  • avatar is back  (26.10.23 00:05:23) 
bu bilet galiba satista yok, vatsap gruplarinda 500 euroya satan vardi. 50 euro falandir normal bilet. ben futbol vs anlamam, bulabilirsen katilamayacak bayern taraftarlarindan bulursun.


  • Ley  (26.10.23 00:19:03) 
Teşekkürler @ley
Haklısın @avatar ben de zaten yalnızca yol gösteririm. Gerisine karışmam.

  • gereksiz bilgilerle dolu hafiza  (26.10.23 14:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.