[]

Her gün duş alan biri için şampuan önerisi

Klasik market şampuanları kullanan birisiyim. Hatta 10 yıldır Clear kullanıyorum diyebilirim. Her gün duş aldığım için sağlıklı bir şampuan kullanmak istiyorum. Eczanelere vitaminli şampuanlar falan yaptıranları duymuştum, galiba içine katıyorlarmış.

Binlerce lira olmamak kaydıyla önerebileceğiniz bir ürün var mı? Karışım olur, hazır ürün olur, fark etmez. Sadece gerçekten iyi bir ürün olsun ve saçlarımı yumuşak yapsın istiyorum.


 
Bebek şampuanlarına bak. (ciddiyim)


  • nhk ni youkosu  (25.10.23 20:14:11 ~ 20:14:25) 
ben de bebek sampuani ve iki gün de head and shoulders kullaniyorum, ama bebek sampuani saci kece gibi yapiyo krem de kullanman lazim.


  • Ley  (25.10.23 20:24:30) 
ablam eczacı olduğu için, yapılacak en iyi karışımı yapmıştı sağolsun ama korkunçtu :D tel tel yapıyordu saçları saçma sapan bir hale gelmişti.

bir süre sabun kullanmanızı öneririm. özellikle zeytinyağlı. kafanıza eserse diğer çeşitli sabunları kullanabilirsiniz.
  • avatar is back  (25.10.23 21:07:55) 
içeriği temiz olarak katı şampuan önerebilirim. rossmanndakiler f/p ürünü bakabilirsiniz


  • hvet  (25.10.23 21:46:42) 
yves rocher'nin şampuanları çok güzel


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.10.23 22:28:57) 
Gerçek kaliteli zeytinyağlı sabun


  • Rao  (25.10.23 23:11:08) 
Bıttım sabunu


  • crimson man  (25.10.23 23:37:32) 
her gün duş almak saç için çok sağlıksız bir durum ama. ben de her gün duş alıyorum ama saçımı gün aşırı yıkıyorum ki o bile sık. azaltmanız gerek.


  • elorelia  (26.10.23 13:04:09) 
ben siveno kullanıyorum çok memnunum.


  • hartwell  (26.10.23 15:33:05) 
1. Her gün şampuan kullanmayın
2. Saç tipinizi bilmeden yukarıdaki bütün önerileri deneme yanılma yoluyla elemeniz gerekir. Yağlı saçla kuru saça aynı ürün iyi gelmez. Düz saç başka şey, kıvırcık saç başka şey ister. İnce telli kıvırcık başka, kalın telli kıvırcık başka vs vs. Bir de saç porozitesi var: www.sacsirlari.com

İnce/kalın, düz/dalgalı/kıvırcık, kuru/normal/yağlı ve poroziteye göre uygun ürün önerilerine saç ile ilgili sitelerden bakabilirsiniz.
  • kobuzchu kiz  (26.10.23 16:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.