[]

biber gazı ve güvenlik

biber gazı taşımak suç değilmiş. bende bir tane var. ancak avm'ye falan girilemiyor sanırım. taşıyan var mı? bir sorun yaşadı mı? ülkede kendimi güvende hissetmiyorum. malum sürekli olumsuz şeyler oluyor. onun dışında güvenlik için yaptığınız şeyler var mı?




 
Biber gazı savunma için değil saldırı amaçlı kullanılır. Mesela salına salına gezen birini kaçırıp tecavüz etmek için ya da unsuspecting polis npc'sini kesip pistol loot'u düşürmek için. Onun haricinde bir işine yarayacağını sanmıyorum çünkü sana saldıracak biri zaten silah çekme ihtimalini önceden hesaplamıştır.


  • Bir cebinde das kapital  (25.10.23 17:40:44) 
abi sanmıyorum. saldırı değil gayet savunma amaçlı çok kullanan var. biri bıçakla saldırırsa, birkaç kişi saldırırsa kısıp oradan kaçmamızı sağlayabilir.


  • hknty  (25.10.23 17:42:24) 
O zaman çıkartıp sıkabileceğin kadar uzakta dur. Bakarsın kontakt lens takuyordur, elindeki şeye uçan tekme atmak için tetikte bekliyordurlar.


  • Bir cebinde das kapital  (25.10.23 17:52:47) 
Taşıyorum sorun yaşamadım tedbir amaçlı yanımda. Avmlerde bazen almıyorlar görünce. Emanete de almıyorlar çöpe atın diyor çoğu.


  • meraklitursucu  (25.10.23 18:06:15) 
Bu aralar çok video görüyorum. İnsanlar direkt bıçağı takıyor veya silahı çıkartıp vuruyor.

Karşınızdaki kişinin bıçağı veya silahı olduğunu hesap ederek kavgaya girin. Kimseyle çok zorda kalmadan kavga etmeyin. Herkes barut fıçısı...


.
  • kartallar yuksek ucar  (25.10.23 18:11:09) 
Taşıyorum.
Avm de sorun olunca araca bırakıyorum yada çöpe atıyorum.

  • useless  (25.10.23 19:24:07) 
Güvenliğin üstünüzü aramaya yetkisi yok , görünmeyen bir yerinize koyun gitsin.


  • Bir cebinde das kapital  (25.10.23 20:12:32) 
Ekmek bıçağı taşımakta suç değil mesela. Biber gazı spreyini yanınızda taşımanız suç mu değil mi bilmiyorum fakat birine karşı kullanmanız durumunda suç işlemiş olabilirsiniz hatta duruma göre suç aleti olarak değerlendirilebilir kasten adam öldürme fiili bile sayılabilir. Size tavsiyem medya okuduklarınıza, gördüklerinize ve sağdan soldan duyduklarınıza fazla kulak asmayın bunlar ölçülebilir şeyler değil sosyal medyada sürekli tecavüz, cinayet v.s haberlerine maruz kalmanız bu tür suçların arttığı anlamına gelmez. Bunlar istatistiki bilgiler değildir toplumun kanaatleri yalnızca psikolojiktir


  • doharkoman  (26.10.23 17:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.