[]

Turk telekomdan memnun olan var mı?

Sim kart alırken ya da fiber bağlatırken torpil falan mı gerekiyor acaba? Aylardır apartmana fiber bağlanacak çalışma var diye bekliyoruz, 24 saatte gelecek sim kart 3 gündür gelmediği gibi kurye haftaya pazartesi diyor. Tanıdığı olan var? Tanıdığı olmadan memnun olan var mı? Yol yakınken başka firmaya mı geçsem hiç girmesem mi?




 
başka alternatif varsa ne diye bel bağladığınız bunlara. ben olsam hiç durmam, ah turksat ah. taşındığım yerde olsan ne vardı sanki :(


  • Improbable  (25.10.23 15:57:28) 
genel olarak memnumun da birkaç kere çıldırtmışlığı var. yazlıkta internet kesildi. arıza kaydı bıraktık. ekipler geldi kontrol etti sorun yok dediler birkaç kere. bir hafta on gün falan sürdü böyle, bu arada evden çalışıyorum internet olmazsa olmaz. meğerse yazlık ev için arıza kaydı bırakmamıza rağmen öbür eve kontrole gidiyorlarmış.

internetin kesilme sebebi de şu: normalde 16 mbps hız alıyorduk, altyapınızı güncelledik 35 mpps alabilirsiniz diye aradılar. meğerse altyapı 35 mpbs desteklemiyormuş.
  • inheritance  (25.10.23 17:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.