[]

Istanbulda outlet fabrika satıs magazaları

Selamlar, arada bi gidip baktıgınız piyasadan uyguna ürün aldıgınız nereler var bu tarzda ?
Kıyafet de olur baska birşeyler de olabilir?



 
mavinin fabrika satış mağazasına gidiyordum (bayrampaşada axis avmye yakın) dışarıya pazar gibi seriyorlardı güzel ürünler çıkıyordu fakat mavi pantolon kalitesini çok düşürdü artık almıyorum. onun haricinde viaport venezia da çok fazla markanın outlet mağazası var bu aralar oraya gidiyorum.


  • gencfb  (25.10.23 14:35:24 ~ 14:35:32) 
türkiyede outlet kültürü yok.
güya viaport, optimum outlet avm diye geçiyor ama fiyatların normal mağazalardan bir farkı yok. yaptıkları indirimlerde çok cüzi veya 4 al 3 öde veya 3ü ürüne %40 indirim falan.

yinede en uygun fiyatlar internette.
  • my fault  (25.10.23 14:58:37 ~ 15:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.