[]

tv'de youtube önerilerini kapatma

tv'de youtube'u kullanırken oturum açmadan giriyordum ve arama geçmişimi ve izlediğim kanalların yeni videolarını bana gösteriyordu.

şimdi kendi hesabımla girdim ve youtube premium'a geçtim ama arama kutusunda saçma dizi önerileri, müge anlı vs. çıkıyor. muhtemelen tr'de en çok izlenilenleri öneriyor ve benim arama geçmişim yok. önerileri kapatmaya nasıl yaparım?

bunu internette arattım ama arama geçmişi silmeyi anlatan içerikler çıkıyor. ben arama geçmişim bilakis kalsın istiyorum sadece arama kutusunda ve videolarda benimle alakasız içerikler önerilmesin istiyorum.

 
Youtube arama geçmişmi açıp kapama işini google hesabınızdan yapıyorsunuz.

Google hesap ayarlarına girdikten sonra veriler ve gizlilik -> yaptıklarınız ve gittiğiniz yerler -> youtube geçmişi

Yukardaki adımları mobile göre söyledim, siz de mobilden bakın.

Yerel öneriler benim de sinirimi bozuyor. Bu yüzden youtube music'i bıraktım. Ayrıca youtube'un shorts'u gözümün içine sokmasındam da gına geldi. Bu dev markaların hepsinin sonu böyle başlıyor, hayırlısı bakalım.
  • akhenaten  (25.10.23 06:30:24) 
konumu ABD yaptım düzelmedi.

mobilde ayarlarda böyle bişey yok.
gizlilik ve güvenlik diye bir şey var onda da YouTube geçmişi yok.
  • yetkili birine benzeyen abi  (25.10.23 10:32:32) 
adamın yazdığını kimse okumamış şaka gibi alkdjasdjakdja.

youtube arama geçmişini kapatmak istemiyor adam.

kardeşim kapatamazsın. izleyeceksin bir algoritma oluşacak sonra düzelir.
  • MustafaCan  (25.10.23 14:59:09) 
Benim tecrübe ettiğime göre Youtube geçmişini kapatmak, diğer bütün cihazlarda işe yararken, Televizyondaki önerileri kapatmak için bir işe yaramıyor, neden böyle anlamadım. Televizyon her şekilde lokasyonunuza göre saçma sapan önerilerde bulunuyor.


  • yeninesiltupcu  (25.10.23 15:30:05 ~ 15:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.