[]

Internetten kolajen hapı aldım, eczaneden aldığımdan biraz farklı geldi

İsmini versem problem olur mu bilmiyorum, en çok kullanılan internet pazaryerlerinden birinden, çok satan ve puanı yüksek, web sitesi de olan bi mağazanın sattığı kolajen hapı aldim. Bunun 30'lusunu eczaneden 550 TL'ye almıştım internette ise 60'lı olanı aynı fiyata aldım. Her şey tamam ama iki fark var: Kutunun hammadesi değişik, daha parlak bir kağıt. Kapsüller de eczaneden aldığımdakinde pürüzsüz, internetten olanda pürüzlü gibi.

Pazaryerine ilettim, orijinallik kontrolü yapacağız dediler ama sadece mağaza belgelerini kontrol edecekler ürünü değil. Mağazaya yazdım, faturasını sana gönderebiliriz bunları eczaneden toptan alıyoruz dediler ama fatura ne hikmetse gelmedi.

İçeyim gitsin mi yoksa iade mi? Çok kişi alıp kullanmış.

 
Bi video izlemiştim, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama benzer şeyleri kendi eczacı arkadaşlarımdan da duyduğum için doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.

Bi eczacı, uv kamerası altında eczanesindeki orjinal güneş kremini ve internette farklı ve güvenilir bulunan sitelerden sipariş verdiği güneş kremlerini deniyordu.
Kutuları doğru, barkodları falan doğru olmasına rağmen internetten alınanlar uv kamerası altında beklenen etkiyi vermiyordu.

Ben birebir eczacı arkadaşlarımdan internetten alınan hiç bir ürüne güvenmemem gerektiği önerisi alıyorum zaten.

Sizin durumda da insan sağlığına zararlı bir ürün koyulmamıştır kapsüle büyük ihtimalle, ama tersi de muhtemel. Ama beklediğiniz etkiyi gösterecek ürün de olmayabilir
  • zimbirik  (25.10.23 09:34:33) 
kutu ve pürüz durumunu üretici firmaya mail atıp sorabilirsiniz. benzer bi durum yaşamıştım, üretici firma dönüş yapmıştı bana. kozmela, dermoeczanem güvenilir diyorlar. ben alacak olsam burdan alırdım ki aldım da. onun dışında bi yerden almazdım sanırım.


  • elorelia  (25.10.23 09:44:34) 
fatura konusunda pazaryerine bastırın, satıcıdan bir şekilde faturayı alsınlar. alamıyorsa da ürünü iade ettirir en kötü. en ufak bir detay bile internetten alınca insnaı tirbe sokabiliyor ancak bu farklar üretici kaynaklı da olabiliyor. zaten pazaryerindeki satıcıların büyük bir kısmı eczacı. kafanızda bir soru işareti kaldıysa üreticiye/markaya gidin. zaten soru işaretini giderirler. ecz-internet fiyatlarının farklı olması çok normal, ecz ler psf(markanın belirlediği piyasa satış fiyatı) ile satıyor, altına indirtmiyorlar genelde. internette sorun yok, bas geç :)


  • kondansator  (25.10.23 11:47:33) 
halam eczacı. vaktiyle beni uyarmıştı ucuz diye güvenme sahte oluyor onlar demişti.
bir arkadaşım da internetten aldığı bir hap yüzünden zehirlendi. 2 katını verir eczaneden alırım artık diyor.

  • neira  (25.10.23 11:57:20) 
geçen gün tatlandırıcı aldım ondan bile şüpheliyim basma şeysi bozuk diye


  • neira  (25.10.23 11:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.