[]

İtalyanca Özel Ders - Genel Tavsiyeleriniz

Selam herkese, hızlı ve etkili bir şekilde İtalyanca öğrenmek istiyorum bu yüzden özel derse ihtiyacım var, Firenze dışında hatta bu tarz kurumlar dışında önerebileceğiniz kişi var mıdır online özel ders veren? Araştırıyorum ancak düşündüğüme uyan birini bulamadım.
Biraz italya görmüş hatta italyan biri olursa çok daha iyi olur. Sipariş gibi oldu ama cevap verecek olursa çok teşekkür ediyorum. Ek olarak kendi kendine italyanca öğrenen biri varsa burada nasıl bir yol izlediniz bahsedebilir misiniz? Ben deniyorum ama pek iyi bir öğrenci değilim aylardır A2 bile olamadım.



 
Italki ve Preply sitelerinde freelance ders veren bir hoca bulabilirsiniz.


  • havadakarada  (25.10.23 00:51:04) 
Ders yerine film veya tv programı daha yararlı. En az 2000 saat dile maruz kalman lazım. 2000 saat ders alman imkansız. Türkiye'de ingilizce biliyorum diyenlerin %90'ı başka ülkede konuşulan ingilizceyi anlayamaz.

Kendini yeni konuşmayı öğrenecek bir çocuk gibi düşün. Nasıl ki 2 yaş civarında akıcı konuşma oluyorsa 2 yıl bir dili iyi öğrenmek için gereken maruziyet süresi
  • roe  (25.10.23 01:21:45 ~ 01:28:51) 
Raffi Demiryan'ın eğitimleri oluyor online veya derslikte: www.instagram.com


  • rare  (25.10.23 10:31:15) 
Hocam alakasiz olabilir ama yakin diller oldugu icin konusayim ben isoanyolca ogreniyorum eger dediklerimi yaparsan ben intermediate orta seviyeye gelebildim.

A1 a2 seviyesine gittim. istanbuldaki en iyi kursa gittim arada a2.1 a2.2 a2.3 bile koymuslar ama bunlara gitmedim.
Kurstan memnun kalmadim önlerinde mufredat var hoca ordan takip ediyor sinifta kalabalik surekli soru sormasi sikinti neyse ben biraktim bu kursu.

arastirma yaptim youtve google vs ve amazondan en iyi gramer ve benzeri kitaplari siparis verdim. Oturdum kendi basima tum kitabin hersey olmasada cogu yapisini ogrendim bu arada ingilizce bilmek sart yoksada turkce kaynak var ama ne kadar iyi bilemem.

Kelime cok calistim. Bazi yerlerde derlerki kelime dilin yuzde yirmisidir falan abi kulliyen yalan bence en az yuzde ellisidir. Kelime bildikce konusmam cok acilmaya basladi.ne kadar kelime bilirsen konusurken o kadar takilmadan ve bi olayi rahat anlatabilirsin. Zaten gramer kitabinda cumle kurmayi gorursun. Geriye kelime kaliyor.

Sonra italki ye uye oldum aslinda bundan once cok kotu baska mecra tecrubemde oldu suanda en profesyonel buldugum italki.

Hemen hoca arattim ama kardesim hoca aratmasi onemli ben sana taktigi vereyim. butceni en dusuge getir 200tldenden basla kafadan ornegin.
Hocanin konustugu dillere gel "ana dil" secenegine bas (yani hocanin anadili italyanca) sonra ingilizceyi sec (bu cok onemli seviyen dusuk derdini anlatamicsksin bu yuzden sorulari yari ingilizce yari italyanca sorarsin dersi anlarsin)
Bolge olarak bilmiyorum ispanyolca gibimi mesela ispanyolcada meksika en buyuk nufuslu ve ucuz bi ulke bu bolgeyi secersen maddi manevi cok karli oluyor butun dizi filmler cogunlukla meksika aksani ve tarzi bide ucuz hocalar. Bilmiosan es geç

Simdi herseyi yaptin hocalar cikti kimi seciceksin. Hocanin yaninda puan ve kac kisiye egitim vermis var. Eger bi adam 4.5 yildiz ve ustu mesela 5000 kisiye/adet egitim vermis demek oluyorki adamin egitimi iyi sikinti yok. Onun profilini incele videosunu izle (videolari bazen 5 8 sene eski olabiliyor)

Adami begendin fiyati net gornek istiyorsan ders satin al booking diyr yer var yada randevu haritasi oradan satin alir gibi ilerleyip yuzde yuz ucreti gorebilirsin. Haritadan ne zaman adam bossa yesil gozukur.

Simdilik bu kadar hocam
  • Zetnikov  (26.10.23 11:42:17) 
Soylemeyi unuttum paran varsa ozel ders almak cok daha mantikli yoksa benim gibi iyisinden kitapsr alicaksin ve youtube kanal kovaliyacaksin.

Udemy de kullandim ama abi anlamayinca soru sormasi sikinti
  • Zetnikov  (26.10.23 11:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.