[]

Veteriner tavsiyesi

Merhaba, tavsiye edebileceğiniz dürüst, vicdanlı, güvenilir veteriner var mı?
Yıllardır gittiğimiz veteriner her zaman yüksek ücret alıyordu ama artık üzerimden zenginleştiğini hissediyorum. 1 seruma binlerce lira aldı hiçbir evrak da vermiyor. Birincisi Veteriner tavsiye eder misiniz, ikincisi şikayetimi nerelere yapmalıyım. Konum İstanbul avrupa yakası.



 
1. Vet. Murat İlgün ... Çok tecrübeli ve çok bilgili, sıradışı bir hekimdir. 150 km öteden bir kaç defa sıradışı hasta götürmüştüm geçmişte ve sonuç çok iyi olmuştu. Not: Anadolu yakasında daha çok alternatif bulursunuz.
www.pethomeveteriner.com

2. Şikayet için uğraşmayın derim. Sonuç alamazsınız. Bunun yerine uygun hekimi seçmek için efor harcayın.
  • alfired  (24.10.23 10:22:37) 
Akay veteriner kliniği- Mustafa Akay. Yeri Beylikdüzü'nde size biraz uzak gelebilir ama bizim kedimizi gönül rahatlığıyla goturdugumuz tek yer. Mustafa Bey hem çok ilgilidir hem de işinde oldukça iyidir. 6.5 yıldır ne sorunumuz olsa anında çözmüştür.

Yalnız küçük bir yer değil, klinik gibi gibi yer olduğu için fiyatlar da bir tık daha yüksek diğer küçük veteriner kliniklerine göre ama uçuk değil.

Eğer gitmeyi düşünürseniz bana mesaj atarsanız size detaylı bilgi verebilirim.
  • fraise  (24.10.23 11:54:09) 
Daha yeni kedim hasta oldu. Bir veterinere götürdük bin tane test yaptı bir şey çıkmadı, başka birine götürdük bunların hepsi gereksiz fazladan test yapmışlar dedi. En son kedim bir türlü iyileşmeyince istanbul üniversitesinin avcılar kampüsünü önerdiler. Henüz gidemedim ama kediniz şu an hastaysa avcılara giderseniz kafanız rahat edebilir. Ben avcılara götüreceğim diye eski veterinerden yaptığı tüm test ve sonuçları istedim.


  • jazzabel  (24.10.23 17:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.