[]

Kaybolan köpek konusunda kötü hissetme

Spora giderken yolda köpek gördüm. Dağlık alan, avcılık falan yapiliyor. Ufak Avcı köpeği. Hayvan ama baya kullanilan yolda. Kenara cektim baktım ama hayvan korkak. Havlayip duruyor, 1 metreden fazla yaklasmiyor kaçıyor. Yakalamak imkansiz.

Fotosunu cektim, belediyeyi aradim facebookta paylastilar, ilcenin grubunda da paylastim, hayvan kayip grubunda da paylastilar ama bunlara yolladiktan iki saat sonra falan.

Hayvani da alamıyorum arabaya falan, kaçıyor sürekli. Isiradabilir korkudan.

En sonunda sahibini bulduk ama söylediğim yerde bulamadılar. Ne olduysa artık.

Şimdi kötü hissediyorum, keşke alsaydim diye ama kaçıp durdu. Benden başka da yolda duran olmadi resmen, herkes geçip gitti.
Bu akşam da soğuk, rüzgarlı. Hayvan su falan bulur Allahtan ama kendi köpeğimi düşünüp üzülüyorum. Hayır sahibi bile koymamisti kayip gruplarina, ben daha çok üzülüyorum gibi.
Sanki hata yapmışım gibi geliyor :/ şu an gece cikip hayvana bakasim geliyor.

 
elinizden geleni yapmışsınız bir çok insan bu kadar bile çabalamazdı. Sahibi o bölgede arayarak illaki bulacaktır bence.


  • alaimisema  (24.10.23 09:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.