[]

Orijinal parfüm sorgula

Bugün boyner cevahir’den aldığım hugo boss parfümün kokusu nedense bana orijinal gibi gelmedi. Aynı parfümü daha önce boyner’den online sipariş olarak 3-4 kez aldım sıkıntı yoktu. Bunu nereden sorgulayabilirim?




 
  • sparkle kiddle  (23.10.23 21:06:55) 
Orijinal miymiş? Boyner'e de güvenmek istiyorum ya lütfen :)


  • chicha_v2  (23.10.23 21:28:38) 
Checkfresh'ten orijinalliğinden ziyade bayat ya da taze olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Boyner'in sahte satması gibi bir durum söz konusu olamaz ya, distribütörlerden parfüm çekiyorlar çünkü. En kötü ihtimalle bayat parfüm almışsınızdır.

Ha bu arada parfüm reformüle edilmiş de olabilir, bazen üreticiler maliyeti düşürmek için parfümlerin formüllerini değiştirebiliyor, o sebeple koku değişebiliyor veya kalıcılığı azalabiliyor. Parfüm tutkunları bazen batch codelara göre şişe kovalıyor sırf bu sebeple.
  • loveless  (23.10.23 21:47:50) 
Orijinal herhalde. Sorguladım haziran 2023 üretimli. Zaten yeni bir seri. Aynen boyner de sahte satmaz herhalde ama ne bileyim emin olamadım. Daha önce online aldıklarımda hiç sıkıntı yoktu zaten


  • bi anlatabilsem dunya degisir valla bak  (23.10.23 22:46:56) 
bu arada yeni üretim parfümlerde şişeyi açar açmaz alışık olduğunuz o koku gelmeyebiliyor bazen. eşim bana birkaç ay önce yurt dışından parfüm getirmişti, üretimi aldığı aydan 2 ay önceydi. ilk sıktım kokusu farklı geldi, sen bunu nereden aldın filan dedim, adam gitmiş standından almış, sahte de değil. şişeyi açtıktan 2 hafta sonra koku normaline döndü.


  • loveless  (23.10.23 23:22:10) 
sanırım içine oksijen girince kokusu oturuyor öyle bi durum var. @loveless'ın yaşadığı şeyi ben de yaşadım. Tabii burnumuz o kokuya alışıyor iyi gelmeye başlıyor da diyebiliriz ama ben eskisi tam bitmeden almıştım, bir süre sonra aynı koku oldu bence.


  • nhk ni youkosu  (23.10.23 23:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.