[]

Hiç ambulansla hastaneye götürüldünüz mü?

güvende hissettiniz mi yoksa daha da gerildiniz mi?




 
Kolum kırılmıştı, ambulans geldi, çok büyütülecek bir şey değildi. Gerilmedim, hatta siren bile açtırmadım, taksiyle gider gibi hastaneye gittik.


  • Tutkun  (23.10.23 14:08:17) 
gezi dönemi aşırı gaz yemekten ambulansa alınıp hastaneye götülüyordum ki isim soyisim ortaya çıkacak da sonra gözaltına alınırım diye ambulans durunca kaçmıştım. haliyle baya gergindim, neyse ki ölmedim :)


  • nic cage  (23.10.23 14:43:49) 
babam kalp krizi geçirdiğinde gitmiştik o zaman 12 yaşında olduğum için eğlenceli gelmişti :/ kendim motosiklet kazası geçirdiğim zaman hayal meyal hatırlıyorum o zaman gerilmiştim


  • mirty  (23.10.23 14:44:31) 
Bir çok kez ambulans ile hastaneye gittiğim oldu. Bende güven yaratıyor niyeyse ne zaman sıkışsam ambulansı ararım mesela :D Ben içeride huzurlu hissediyorum ama bir keresinde mental çöküş sonucu suicidal bir girişimimden ötürü ambulansla hastaneye taşınıyordum ama içerideki paramediklerden biri dertli bir türkü çığırmıştı başımda, bu biraz tadımı kaçırmıştı zaten müşkül durumdayız ne alaka brother olmuştum :D


  • Pass this on  (23.10.23 14:48:29) 
Gıda zehirlenmesi yaşadığımda götürülmüştüm. İlk ince yabancı ve soğuk bir ortam olduğu için tedirgin oldum, ama sonra sırtüstü yatıp o güvende olma hissini yaşadım. Özellikle araç hareket edince.


  • crimson man  (23.10.23 14:58:38) 
Çok güvenli ben giderim. Bende güven verici. Daha güvenli nerde olabilirim ki sonuçta?


  • baldan kaymak  (23.10.23 16:02:20) 
ön koltukta bir kere kullanmak zorunda kaldık acil durum olmamasına sadece hasta nakil etmemize ve özel bir ambulans servisi olmasına rağmen deli gibi kullandıkları ve ufacık yerlere girip çıkmaya çalıştıkları için çok gerilmiştim her saniye kaza yapacak gibi oluyorduk.
şöförün ruh hastası olduğunu düşünmüştüm.

  • eja  (23.10.23 16:07:09) 
ingiltere'ye tasindigimin 3. gunu hayatimda ilk kez hastanelik oldum. omzum cikmisti. gozlerim karariyordu ve ayaga kalkamiyordum. ambulansta taktiklari serumla kendimi cok iyi hissetmistim. sanirim omuz cikmasi nispeten basit bir sey oldugu icin pek gerilmedim.


  • juninho77  (23.10.23 17:31:07) 
birinde biraz baygindim tam hatirlamiyorum digerinde ayakta hastaydim yanimdaki yatiyordu arkada biraz zorlandim hizli ve sarsici oldugu icin ama guvenli buluyorum


  • mess  (23.10.23 17:39:28) 
1 saat yol gittik. güvenli hissettim. yanımda hemşire, önde dr vardı. yol uzun olduğu için sıkıcı ve sedye rahatsızdı. gece geç saat olduğu için hiç siren açmadılar, siren çalsa gerilebilirdim.


  • surprise  (24.10.23 11:35:52) 
Hamileyken karnıma ani ağrı saplandıydı. İşyerinden apar topar ambulansla hastaneye gittik. Meğerse pankreatit olmuşum, safra kesesi karaciğer yolu tıkanmış. Valla o endişeyle güvende hissedemiyor insan, sadece daha çabuk gideceğinizi bildiğiniz için ambulansta olmayı tercih ediyorsunuz.


  • SiyamkedisiZorro  (30.10.23 16:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.