[]

Hyundai bayon kullanan var mı? Nasıldır sizce?

Düşünüyorum bu aracı ciddi ciddi almayı.

Aynı fiyat baremi bandında başka önerilere de açığım.

Kriterler şöyle:
Otomatik
Benzin lpg yada hibrit
Hasar kaydı 10k altı ikinci el
Km düşük 100k altı.

 
motoru kötü, atmosferik. 1.0 almayacaksan. ben almazdım.


  • jelly bear  (23.10.23 09:21:06) 
1.4 kasalar gitmiyor. ha ben performans peşinde değilim rahatım yerinde olsun, şık bir arabaya bineyim diyorsan tercih edebilirsin. 1.0 gidiyor ama giderken de yakıyor. tercih edecekseniz göz önünde bulundurun.


  • datnet  (23.10.23 11:01:23) 
forum.donanimhaber.com

genel olarak aşırı konforlu olmadığını ve performanslı olmadığını söylüyorlar. dolu pakedi beklentilerinizi karşılıyorsa olabilir, çok fazla zam geldi gereksiz pahalılandı muadillerine göre

renault clio, fiat egea cross da düşünebilirsiniz
  • azeroth  (23.10.23 22:41:36) 
Bir duyuru kullanıcısından aldığım mesajları da notlayayım belki yanıt arayan varsa faydası olur.

selamlar, 1 senedir kullanıyorum. sıfır aldım. şehir içi bir kere muazzam yakıyor. şehir dışı 5 - 5 buçuk lt arasına kadar iniyor düz yolda 100 km sabitle. motoru lpg'ye en uyumlu motor. ayrıca en sorunsuz motordur bunlar. 1 milyon km yapar yağını suyunu koyduktan sonra. saat gibi de tıkır tıkır çalışır, seni hiç üzmez. cmt 15 bin km bakımını yaptırdım, 1 senedir hiç bir sorun yaşamadım. bundan önce 1.6 136 bg accent blue kullanıyordum ve acayip seri bir arabaydı. şimdi bayon ile sağ şeritten efendi efendi gidiyorum. ani hızlanma yapamazsın, yokuşlarda araban kalabalıksa performans düşer. Ama kablosuz şarjı, kablosuz car play / android otosu bugün pejo 3008'de bile yok. Bagaj ufaktır. Ben aldığım için pişman değilim, pek şehir içi km yapmıyorum. ama kredim biter bitmez satıp hybrid corolla almayı planlıyorum. 1.0 turbo ve hem performans hem de yakit olarak gayet başarılı. Benimki 1.4 style paket. Orta paket yani. Ustu olan elite serit takip, adaptif hiz sabitleme, hayalet ekran ve daha bir sürü+ mevcut. Lpg ile tuketimi tahmini o kadar olue diye düşünüyorum. Bu arada ilginctir ama 1 sene oldu alalı, hala yanindn gecenler acayip bakiyor, durdurup kaca aldigimi soranlar dolu.
  • baldan kaymak  (23.10.23 23:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.