[]

Altın satımı için İstanbul içi en iyi yer neresidir?

Mebla toplam yaklaşık 750bin liralık gram, çeyrek, tam altın gibi düşünebilirsiniz. Bildiğiniz yer var mı, Kapalıçarşı'da vs nereye gidilir? Farklı yer önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Veya dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Sahte paradır şudur budur dolandırılmayalım, kuyumcu işleri tedirginlik verici.




 
Kapalicarsi beyazit kapisindan girince sagli sollu 4-5 tane yer var. Buyuk kuyumculardan ziyade, uzerinde "altin alinir satilir" led tabelasi olan kucuk yerlere bakin.

Gitmeden once kafanizda asagi yukari bir fiyat olsun. Elinizde ne oldugunun adetini de bilin. (Kac ceyrek kac yarim vs. Hatta hepsini tek cins olarak hesaplayin. Toplam 45 ceyrek gibi).

Dukkana girince altin alisiniz ne kadar diye sormayin, ceyrek alisiniz ne kadar diye sorun. (Direkt altin fiyati sorarsaniz hesaplarken 0.995le carpip fiyati ordan hesaplarlar, sizin de kafaniz karisir).

Fiyat aldiktan sonra yuksek adet bozacaginizi ve adeti soyleyip son fiyati alin. Seri sekilde sagli sollu sorarak inin. Zaten asagi yukari fiyati anlarsiniz. Digerlerine gore daha iyi fiyat veren yeri buldugunuzda son bir pazarlik yapip bozdurun.

Elinizdeki altini alip saydiktan sonra ciraga verip bi yere gonderebilirler panik yapmayin. Paranizi makineden saydirip oyle alin. Yaninizda poset ya da canta bulunsun.

Eger garanti bankasi hesabiniz varsa da kapalicarsinin icindeki subeden hesabiniza yatirin.
  • brkylmz  (22.10.23 19:01:04) 
kapalıçarşıda altın alırken cep bankacılığından iban ile altın satışı yapıyorlardı.

sen bozdururken de hesabına hemen havale yapabilirler belki. bu şekilde en azından daha güvenli olur.
  • gibicibicis  (22.10.23 19:13:13) 
Şuradan elinizdeki altının alış fiyatını hesaplayın, ona göre kafanızda bir fikir oluşsun.
canlidoviz.com

Parayı makinede saydırın +1 Sahte para geçirmez onlar.
  • Mirket  (22.10.23 19:14:46) 
İlave olarak, çeyrek altınları alırken tarihleri eski diye fsrkli fiyat teklif edebilirler. Bu da aklınızda olsun.


  • drmuhendis  (22.10.23 19:33:12) 
parayı mümkün olduğunda hesabınıza havale eft ne ise göndertin, bu devirde o kadar parayı taşımak risk, özellikle kuyumcudan çıkıyor olmanız ve sahte para durumuna karşı

Arkadaşın dediği gibi kaç adet olduğunu belirtip mutluka en az 3 yerden fiyat alın
  • Rao  (22.10.23 20:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.