[]

Popüler tatil bölgelerinde çalışan memurlar

Nasıl yaşıyorlar nasıl para yetiştiriyorlar, yani atıyorum Bodrum'da çalışan bi öğretmen ya da polis ya da Ptt görevisi doktor vs herkes lojmanda mı yaşıyor, ev kiralarının fahiş fiyatlı olduğunu düşünerek soruyorum evlerini uzak yerlerden köylerden başka yerlerden mi tutuyorlar ya da maaş skalaları bunları tolere edecek düzeyde mi?




 
bodrum öğretmenler arasında sürgün yeri olarak geçiyor ve evet, kimse gitmek istemiyor. genelde kendilerine ucuz yollu bir araba alıp yakın köylerde yaşıyorlar.


  • sir gawain  (22.10.23 15:19:12) 
Bodrum'da yaşıyorum. Buradaki memurların bazıları öğretmenlerin çoğu Bodrum'lu. Aileleri de burada. Kira derdi yok.
Kira ödeyenlerinde ya eşleri de çalışıyor ya da Milas, Güllük gibi yerlerde oturuyorlar.

  • etna  (22.10.23 15:55:38) 
Alacatiya tayini çıkan üniversiteden sınıf arkadaşım resmen bunalıma girdi. Sonra onu ticarete soktum. 7 senedir çeşmede para kesiyor. Başta şanssızlık olan şey şuan şansı oldu. Tek sorunu yazın herkes denizde eğlenirken o ful çalışıyor.


  • deer hunter  (22.10.23 16:36:36) 
Popüler tatil yerlerinde memurluk hem iş açısından hem de konaklama açısından zordur. İş açısından genelde küçük yerler olduğu için imkanlar ve personel azdır. Yetişmiş işi bilen memur çoğu küçük yerde yoktur.

Konaklama için konuşursak da bizim tatilimizi yapıp gezdiğimiz gibi işlek veya yakın yerlerde değil merkeze uzak köhne binalarda veya köylerde yasamaktadırlar.
  • dedeminhirkasi  (22.10.23 20:44:40) 
Önceden evi uyguna kapatmadıysa zor. 2 memur çift ise birininki komple kiraya ve ev masraflarına gider.


  • ananiyimioguz  (22.10.23 21:32:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.