[]

çamaşır makinesi kg ile ilgili soru

www.hepsiburada.com
bu makine indirime girmiş 12 kg 10k tl. şimdi ben tek yaşıyorum haftada bir çamaşır yıkarım bir de havlularımı atarım çok çamaşır çıkmaz maks 5-6 kg dir yani şimdiki makinem de küçük zaten. ama eskidi ve tuhaf sesler çıkarıyor o yüzden yenisini alayım dedim. 2. ellere baktım 3-5 binler yazılmış.

asıl sorum bunu bulmuşken alayım mı bu fiyata? buna 12 kg değil de 5-6 kg kıyafet atsak ne olur bi sıkıntı veya zararı olur mu acaba? yoksa gerek yok mu dersiniz. 7-8 binlere daha az kapasiteli 6-8 kg falan mı alayım?

yani 7kg lıklar da 7500 e satılıyor 2.5 k daha verip büyük alayım mı taksitle alıcam zaten

 
Tek yaşamaya devam edecekseniz bence büyük ve pahalısına gerek yok. 10 kilo kapasiteli olana 1 kilo koyup çalıştırmakta da sorun yok bu arada. Sadece alacağınız makinenin motorunun inverter olmasına dikkat edin ve varsa muhakkak uzatılmış garanti alın.


  • orient blue  (21.10.23 22:18:30) 
makinada koyulan çamaşıra göre su alma, vb gibi özellikler yok ise almanızı tavsiye etmem, çünkü az çamaşır için daha fazla su ve elektrik harcamış olursunuz teknik olarak, tek kişi kullanacağızı yazdığınız için.

Ayrıca uzun süre kullancaksanız, servis ve yedek parça konusunda iyi olan markaları tercih edebilirsiniz.
  • Rao  (21.10.23 22:22:43) 
Tek yaşıyorsanız size 8 kg kadar gayet yeterli. Dijitsu almayın. Onu alacagınıza Vestel ve onun yan markaları seg windsor gibi markaları alabilirsiniz. En azından muhatap olacagınız bir yer olur


  • limonlu eksi  (21.10.23 23:01:23) 
Tek yaşayan için böyle bir şey almak gereksiz. 6-8 kg kapasiteli başka bir markaya bakın.
Bir de aslında bu gibi şeylerde sağlamlık kalite sadece satıcıya değil de bir şeyin ne mal olduğunu bilen gören tamirciye de sorulmalı.

  • diyecevaplandı  (22.10.23 00:00:05) 
Bende bugun baktım. Profilo 13, bosch 15.


  • baldan kaymak  (22.10.23 21:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.