[]

alanya bolgesinde nereden ev alinabilir?

1 yil icerisinde bu bolgeden bir ev alip tasinmak istiyorum, ailem ankara'da, hem arac ile hem de hava yolu(gazipasa havalimani) ile ulasim kolay. bolgeye hakim birileri yonlendirme yapabilirse sevinirim.




 
Her yerinden


  • doharkoman  (21.10.23 15:36:55) 
Benim bir tanıdık inşaat işi yapıyor orada.
Bölge olarak evi ne için alıcan, o önemli.

  • parka  (21.10.23 16:38:30 ~ 16:41:28) 
Oturmak icin alacagim, bir ayagim surekli ankara'da olacak. bos kaldigi donemlerde kiraya da verebilirim.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (21.10.23 16:47:30) 
alanyayı kuzey ve güney diye ikiye ayırabilirsiniz. gazipaşa havalimanına yakın olsun derseniz güney kısmından antalya'ya yakın olsun derseniz kuzey kısmından ya da merkez mahallelerinden birinden alabilirsiniz. alanya aşırı büyüdü. haliyle her tarafı ayrı bir semt haline geldi.


  • phonex  (22.10.23 01:32:28) 
Gazipaşa'dan neden almıyorsunuz?


  • drmuhendis  (22.10.23 12:34:45) 
gazipaşa tarafi da olur. havalimanina yakinligi da onemli zaten.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (22.10.23 12:58:32) 
Gazipaşa pazarcı mahallesi diye aratirsaniz, deniz yolu üzerindeki evleri değerlendirebilirsiniz. Havalimanina 10 dk.


  • drmuhendis  (22.10.23 19:31:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.