[]

Araç sigortası hakkında

Arkadaşlar merhaba,

Bugün ilk aracımı aldım ama şu ana kadar evde de hiç araç yoktu ondan 0 bilgideyim. Aracı alırken galerici eleman hemen trafik sigortası yapmayın yeniydi, sonra yapın düşer de dedi ama anlamadım ben. Ben şimdi araçla trafiğe çıksam, sigorta yaptırmadım araç bağlanmaz mı? Bir de fiyat düşme durumu da Manasız geldi. Sigortam.net de fiyat vermiyor şu an, kaldım ondan. Fikir verebilecek biri var mı?


 
aracı aldıktan sonra resmi olarak 15 gün süren var. bu süre içinde yaptırmalısın. bu süre içinde olabilecek şeyler ortak sigorta havuzundan karşılanır. bence beklemeye gerek yok yaptırın gitsin niye fiyat düşsün ki ? zaten daha önce araç sahibi olmadığınız için en üst basamaktan başlayacaksınız.


  • delidir yakalayin  (20.10.23 23:55:08) 
Kasko için İMM sınırsız yaptır, sonra pişman olursun.


  • mahsus mahal  (21.10.23 00:20:54) 
2. el araç satışlarında satan kişinin trafik sigortası 15 gün boyunca geçerli oluyor.
ama yaptır bence gecikmeden.

  • jelly bear  (21.10.23 10:19:40) 
Hemen zorunlu trafik sigortası yaptırın. Sonrada İMM sınırsız isteyin, sigortacınızdan. Onun için de ayrı bir poliçe yaptırın.

Aracınız değerliyse ve paranız da varsa kasko yaptırın tabi ki.

1 - Zorunlu Mali Mesuliyet (trafik sigortası) zaten mecburi

2 - Sınırsız İMM, zorunlu değil ama bence bu zamanda mutlaka yaptırılmalı, ucuz bir fiyata büyük riskleri satın alıyorsunuz.

3 - Kasko, tamamen size bağlı. Aracınızın değerine ve prim oranına göre karar verirsiniz.
  • John Bloor  (21.10.23 10:22:42) 
hayırlı olsun aracınız.

öyle bir şey yok. sigortaya her şekilde ilk basamaktan başlayacaksınız ve fiyatlar standart. ki fiyatlar sürekli yukarı güncelleniyor.

aracınızı ikinci el aldıysanız, satın aldığınızda aracın bir önceki sigortası 15 gün daha geçerli oluyor, size sigorta yaptırmak için verilen süre gibi düşünün. onu kastetmiş olabilir. 15 gün karınız olur diye.
çok ince hesaplar, hiç girmeye gerek yok, özellikle istanbuldaysanız.

son zamanlarda internet üzerinden teklif çıkmayabiliyor. zaten ilk aracınız. o yüzden tanıdık bir sigortacıyla çalışın. olası bir kaza, yolda kalma vs durumlarında çat diye arayabileceğiniz biri. illa ki etrafınızdan birinin tanıdığı vardır böyle bir sigortacı. hatta burda duyuruda bile sigortacı arkadaşlar vardı sanırım. yardımcı olacaklardır.
  • artci sarsinti  (21.10.23 10:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.