[]

Yurtdışına tur düzenleyen güvenilir firmalar

Selamlar.
Sözlükte hangi tur firmasının başlığını okusam "uzak durun!, sakın yaklaşmayın!" gibi ibareler görüyorum. elbette yemeksepeti'ndeki firmalar gibi her yerin beğeneni beğenmeyeni olabilir. ama yurtdışı gibi masrafı yüksek bir tura katılmak için de riski azaltmak gerekiyor.
sizlerin deneyimlerinden yola çıkarsak, avrupa turlarına katılanabilecek görece güvenilir tur firmaları hangileridir?
teşekkürler.

 
Yurt dışına turla gitmedim, ama son 2 senede Setur, Pronto ve SSC ile yurt içi turlarına katıldım. Setur çok iyiydi. Katılımcı profili, tur otobüsü, rehber ve otel gayet iyiydi. Pronto eh işte. SSC beş para etmez, uzak durun.


  • auroraaurora  (20.10.23 08:12:19) 
pronto, ets güvenilirdir, tabi bir sorun olduğunda tur rehberi olanaklara bağlı olarak rezil olma durumu olabiliyor.


  • eja  (20.10.23 08:23:02) 
Facebookta birkaç seyahat grubuna üyeyim, orada öğrendiğime göre her ülkenin uzmanı tur şirketi ayrıymış, mesela Kappa Tur İtalya için iyiymiş vb. Öyle bir gruba girip takip edebilirsiniz.


  • kuehles blondes  (20.10.23 09:00:12) 
her turda bişeyler ters gidebilir, buna denk gelenler yapıyolardır muhtemelen yorumları. Pronto iyidir.


  • hobarey  (20.10.23 12:58:48) 
ben tursuz kendim gezmeyi seviyorum ama arkadaşlarım ets tur ve jolly tur tercih ediyorlar ve sürekli yurtdışına gidip geliyorlar memnunlar .

bir de avrupa turlarında katılım az olunca turlar birleşiyormuş .
  • devilone  (20.10.23 13:23:18) 
Her tecrübe şahsidir bizim halkımız hak aramayı bilmediği için sosyal medyada karalama yapmayı veya abartmayı sever ayrıca olumlu yorumları fazla bu yüzden yorumları fazla ciddiye almayın güvenilir şirketleri tercih edebilirsiniz tabii şans işi neticede bu iş hizmet sektörü organizasyon işi


  • doharkoman  (20.10.23 14:21:04) 
Ben Tatilsepeti aracılığıyla Tayland turlarına katıldım. Özellikle tur rehberlerinden birisi sanki rehber değil de yurtdışında bizi misafir eden yakın dostumuz gibiydi, çok bilgili, samimi ve düzgün bir insandı. Genel olarak memnun kaldım güzel geçmişti. Jolly ile tur değil ama tatil paketi alıp Kıbrıs'a gitmiştim o da gayet iyiydi, sorunsuzdu.

Bir de bazı tur firmaları ortak hareket ediyor örneğin Japonya paketi diyelim; setur-ets-tatilsepeti aynı turu satıyorlar. Tarihleri, fiyatları ve tur isimlerini incelediğinde aynı tur olduğunu göreceksin. Katılımcıların kimi setur, kimi jolly'den almış oluyor ama tur aynı tur. Bu telaffuz ettiğim tur şirketleri genel olarak iyidir. Avrupa için vize prosedürü sıkıntı oluyor o konuda tedbirli olmanı öneririm.

İnsanları tatmin etmek, özellikle de Türk insanını çok zor. Kahvaltı menüsünden tut, otobüsün kolçağına kadar herhangi birşeyden şikayet etmekten ileri seviye zevk alan bir milletiz, kesinlikle memnun olmuyoruz.
  • Lethe  (20.10.23 15:13:14 ~ 15:16:43) 
Kesinlikle MNG elit tur.

avrupa turuna gitmiştik, 5 ülke gezdik, şehir merkezinde iyi hotellerde konakladık, rehberimiz gerçekten çok bilgili ve disiplinliydi. tur programımızda hiç aksama olmadan çok keyifle gezdik. tur ücretine her şey dahildi, ekstra tur ücreti vs diye bir şey yoktu. mutlaka araştırmanızı öneririm.
  • isyankar tosbaga  (20.10.23 16:23:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.