[]

Bu telefonlardan hangisi seçilmeli sizce?

Iphone 15 plus
Google pixel 8
S23 veya +

Sizce hangisi?

 
iPhone al geç.


  • dissendium  (19.10.23 18:14:05) 
iphone +1


  • pccopath  (19.10.23 18:23:16) 
Pixel hiç kullanamadım Türkiye'de resmi satış olmadığı için ama yılların Samsungcusu olarak s23 serisi baya iyi duruyor bence. iPhone sevmediğim için onunla ilgili bi yorum yapamam pek ama alan bi iki arkadaşım oldu yılların apple kullanıcıları, beklediklerini pek bulamadılar. Bu seri biraz ara sürüm gibi olmuş dediler ama bilemiyorum tabii.

Pixel'i denemek isterdim googleın kendi telefonu olmasından dolayı en uyumlu android deniyordu zamanında ama şu an samsung da baya sıkıntısız bir tecrübe yaşatıyor.

Karar sizin android/ios tercihinizde yatıyor tabii
  • nundu  (19.10.23 18:23:32) 
düz iphone alınmaz bence 60 hz ekran can sıkıcı.


  • Erestor  (19.10.23 18:47:43) 
Düz iphone'da 60 hz dışında bataryada ciddi sorun. Plus bu yönden en iyisi.


  • roe  (19.10.23 18:51:01) 
ios sevmem. samsung'un android versiyonlari da bana hep cig ve ucuz gelmistir. favorim net pixel


  • hot potato  (19.10.23 19:56:53) 
fiyatları aynı olsa veya önemsiz olsa iphone 15 plus (çünkü macbook, ipad vs. de kullanıyorum)

fiyat önemli olduğu için S23 aldım memnunum. Tabii ilerideki satış fiyatı önemli dersen bu sefer iphone'a verilen ek para makul görünebilir.

Pixel serisi Android'in en düzgün cihazları galiba, sıkı şekilde Google fanıysan alabiliyorsan neden olmasın. (eskiden bunlar düz androiddi hala öyle mi bilmiyorum, mesela Samsung'un kendi arayüzüne eklediği özellikler kısayollar bunlarda olmuyordu. O kimi için tercih sebebi kimine de özellik eksilmiş gibi geliyor)
  • nhk ni youkosu  (19.10.23 20:24:53) 
S22 ultra aldım ben. Kameraları s23 ultra ile aynı. Şarj işini de çözmüş samsung güncelleme ile.


  • karacigerim vur kadehlere  (19.10.23 22:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.