[]

Ben düz taban mıyım?

30 yaşındayım. İlk kez bir doktor çoraplı olarak ayağımı görüp dün bunu söyledi. Bana normal.gibi geliyor. (Dikkat: Kıllı erkek ayağı içeren görsel)

i.hizliresim.com


 
öyle görünüyor. oyuk olması lazım.


  • o kadar da degil aga  (18.10.23 12:51:45) 
Değilsin hocam


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (18.10.23 13:19:38) 
böyle bakarak olmaz.

ayağını ıslatıp iz çıkaracak bir yüzeye bas. çıkan iz oyuksa değilsin. laps diye tüm ayağın izi çıkıyorsa düztabansın.

benim ayağım böyle bakınca bundan daha oyuk görünüyor ama tertemiz düztabanım. kendi teşhisim değil, raporlu maporlu düztabanım.
  • kibritsuyu  (18.10.23 13:24:48 ~ 13:26:20) 
Ayağınızı ıslatıp yalınayak dolaşın, bıraktığınız izde ayak çukuru kalıyor mu ona bakın. Kalıyorsa değilsiniz.

Birkaç kişi birkaç saat ayakta durun. Onlardan çok önce ayaklarınıza ağrı girmeye başlamıyorsa değilsiniz.

Fotoğraftan bir miktar tarak çökmesi var gibi görünüyor. Ortopedik tabanlı ayakkabılar kullanırsanız ömür boyu sıkıntı yaşamazsınız gibi görünüyor.
  • Mirket  (18.10.23 13:26:37) 
bu ayagi nerede görsem tanirim. annemin ayagi böyle. doktor taban düsüklügü demisti. belki ayni seydir düztabanlikla, bilemiyorum ama annem tabanlik kullaniyor, cünkü dizleri ve kalcalari mahveden bir sey bu yasla beraber. annem daha erken tabanlik kullanmadigi icin cok pisma, ki belki 30'larinin sonundan beri kullanir hep. ona ragmen sorun yasiyor.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (18.10.23 15:15:19) 
@konusma acaba skechers memoey foam tarzı ortopedik yürüyüş ayakkabıları da tabanligin yerini tutar mı?


  • havadakarada  (18.10.23 15:43:37) 
Tutmaz.


  • Mirket  (18.10.23 16:02:35) 
bu ayağı nerede görsem tanırım, benim de ayağım böyle çünkü. +1
muhtemelen "flexible düz taban" çıkar sizinkisi de.

ayağın kalıbı mı ne alınarak bilgisayar destekli kişiye özel tabanlıklar üretildiğini söylemişti bir arkadaşım, ama fiyatları tuzluymuş biraz.
  • thedepressed  (18.10.23 16:05:00 ~ 16:05:21) 
Peki kaç derece taban düzlüğe olduğunu nereden ölçebilirim? 10 derece altı askerlikten muaftır vs. Ben seneler önce askerliğimi yaptım da düz taban derecesi merak ediyorum. Doktor boks vs yapma dedi ama senelerdir yapıyorum ve iyi de yapıyorum, düz taban mıyım hiç anlamadım bile bunca zamandır. Yapmaya devam edeceğim eğer çok kritik seviye düz taban değilsem


  • havadakarada  (18.10.23 16:43:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.