[]

Türk telekom port sorunu?

Yeni taşındığım yerde internet aboneliği alayım dedim ama alt yapı sorunu nedeniyle alamadım. Araştırınca sorunun port olmaması olarak gördüm. Aynı zamanda alt yapı sorgulaması yaparken bizim yandaki evde alt yapı var görünüyor. Adres müstakil evlerin olduğu bir site. Bu port meselesi her konuta özel mi oluyor? Bu sorunu nasıl çözebilirim?




 
hocam konuta özel oluyor. bizim binada herkesin evinde olduğu halde port sorunu yüzünden internet bağlatamıyordum. tesadüfen arıza için binaya gelen telekom personeline mevzuyu açtım abi hallederiz dedi ve ertesi gün işi çözdüler. bir şekilde o elemanlara ulaşmak gerekiyor.
internet üzerinden talepte de bulunmuştum ama bir işe yaramamıştı.

  • lazpalle  (18.10.23 10:11:00 ~ 10:11:42) 
bir arkadaşım bu iş için aylarca uğraştı. Dilekçe yazdı, tanıdıklar araya soktu ama o port açılma olayını halletmedi tt. Sonra twitterda tt destek'e yazdı ve sorunu çözdüler. garip bir şekilde ülke twitterdan yönetiliyor.


  • kraldan cok kralci  (18.10.23 11:27:23) 
Bende de vardı böyle bir sorun. Karşı binada yan binalarda internet vardı benim binada yoktu. Türk Telekom a gittim. Orda altyapı proje işleriyle uğraşan şefle konuştum. Bilgisayardan sokağa baktı. Hangi evlerde İnternet olduğunu sordu, söyledim. Tamam hallederiz dedi ertesi gün gelip sokağın başından benim apartmana binaların üstünden kablo çektiler. Tabi binalar müstakil 2 katlı evlerdi. Sıkıntı olmadı. Normalde yeraltından çekmeleri lazımmış o da çok uzun zaman sürüyormuş.


  • rodeocu  (18.10.23 17:56:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.