[]

Cilt bakim sorusu

30lu yaslar icin soruyorum.
Neler kullaniyorsunuz?

Uzun zamandir la roche jel kullaniyorum.
Artik daha iyi bir seyler almak istiyorum.

Gozume kestirdigim urun ve markalar:

Clinique, kiehls, estee l., vichy.

Sheiseido goz kremi de kullaniyordum begenmedim yagli geldi.

Sizin rutinleri duymak isterim.
Bunun haricinde guzel bir jel, nemlendirici ve goz kremi arayisim var ne onerirsiniz? Aydinlik etki yaratacak, cilde saglikli bir parlaklik verecek ama yagli da olmayan bir seyler ariyorum tam olarak..

Bir de estee advanced night repairin elimde samplelari var su an. Kullaniyorum 3 gundur. Oyle vadettigi gibi aydinlik etki falan fark etmedim henuz tabii. Alerji de yapmadi ama. Sizce alsam mi, kullanan var mi?

Bir de son olarak rossmandaki alman cilt urunleri hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Tesekkurler

 
Her gun en az bir defa gunes kremi suruyorum. Ofise gidersem bir iki defa tazeliyorum, odamda ruh halime gore birkac gunes kremi var her zaman. Isikta yuzum gozum burusmasin diye gunesli havalarda disari ciktigimda gunes gozlugu takiyorum. Yazin gunes gozlugune ek sapka. Genel olarak cok vakit gecirmem guneste.

Estee Lauder'in, Clinique, kiehls'in falan parasina degecek bir etkisi yok. 3-5 ay kullansan bir fark gormezsin yani. Kirisik basliyorsa cozum botoks.

Yuz yikama jeli Cerave'nin nemlendiren modeli. Nemlendirici genelde elime ne gelirse ama mevcutlar bitince gene Cerave'den alirim. Nemlendiriciyi bol kullanirim, fazlasi zarar degil.
  • hot potato  (17.10.23 21:51:35 ~ 21:51:57) 
Duzenli Yuz yogasi, gunes kremi, badecanlar.com, simyaevi.com, cok guvendigim bir yerden aldigim zeytinyagli sabun ile de yuzumu temizlerim, gercekten iyi sabun gozenekleri tikamaz.

Saydigin markalari uzun zamandir evime sokmam. Botoks buyuk konusmayim yaptirmam.
Ayrica hyaluronic acid supplement ve kolajen suplement.
  • kassiopeia  (17.10.23 22:28:37) 
29 yaşındayım yakında 30 olacağım.. Gündüzleri avene termal su ve güneş kremi olarak basit tutuyorum. Akşam çift aşamalı temizlik önce yağ bazlı sonra su bazlı temizleyici. Sonrasında sırasıyla chamos tonik - thermal su - vichy hyaluronic asit serum - azelaic asit - avene cicalfate..

nemlendirici olarak kesinlikle haftada 2-3 cicalfate öneririm. her gün kullanım için clinique 72 saat nemlendirici önerebilirim. Aydınlık etkiyi kesinlikle asitlere başladıktan sonra yakalayabilirsin. Ben azelaic asitten sonra o parlaklık etkisini aldım. asit hiç kullanmadıysan youtube'da Çisem Çakır a bakmanı öneririm.


Bunun haricinde adına redditte community lerin olduğu tretin adında retinoik asit kremine merak saldım. Araştırmalarım sonucunda 20lerin sonlarında başlanırsa güneş kremi desteğiyle baya bir yaşlanmıyorsun. Bir cilt doktoruna gidip sorduktan sonra kendime de aldım.(sadece eczanelerden alınıyor) Geçen kış başladım yaz geldiğinde ara verdim. Şimdi tekrar devam edeceğim. Tabii cildinizin asitlere alışık olması lazım. Bir de soyucu krem olduğu için öncesi ve sonrasında yoğun nemlendiricilerle cildi korumaya alıyorsunuz. Herkese uymuyor ama uyanlarda sonucu mükemmel.

Bu tarz size uymasa bile retinole başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Başlangıç olarak retinal daha uygun. By Wishtrend - Vitamin A-mazing Bakuchiol kremine bakabilirsiniz.

Rossmann'dan da aşırı kuruluk yaşadığım ve ne sürsem cildimin kustuğu bir dönemde nemlendirici serum almıştım. Mucize gibiydi resmen o kuruluk zamanını onunla atlattım. İsmi Isana Med Beruhigendes Intensiv Serum. Diğer ürünleri de içerik okunarak denenebilir sonuçta alman malı.. :)
  • hvet  (18.10.23 01:19:24 ~ 01:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.