[]

İki arac arasında kaldim

Selam herkese, arac almak üzereyim. İki arac arasında kaldım.



Toyota Corolla Cross ile Honda Hrv arasında karar veremiyorum.Aracin ferah ve geniş olması ilk önceliğim. Sıfır değil,2022 modellerine bakıyorum.

Hybrid olmaları da yakıt tarafında avantaj sağlayacak. Her gün git gel totalde 50Km yapıyorum. Uzun yola da zaman zaman çıkabilirim.


Bir de tabi Kronik sorun,servis filan uğraşmak istemiyorum. Toyotaya da o açıdan daha yakınım. Honda HRV sunroof olmaması büyük eksi.


Yorumlarınızı bekliyorum.

 
fiyatlarına bakmadım, yakın oldukları varsayımıyla ben olsam hrv alırdım. ikisi de verimli olmakla birlikte honda’nın malzeme ve üretim kalitesi daha yüksek.


  • orient blue  (17.10.23 14:43:47) 
Toyota hybrid teknolojisini uzun zamandır kullanıyor, bilgi birikimi ve geri dönüşler ile bence daha oturmuj bir teknoloji olabilir. Honda ne zamandır kullanıyor bilgim yok, yoksa aynı teknolojiyi ortak mı kullanıyorlar?


  • John Bloor  (17.10.23 14:48:15) 
hibritte toyota vazgeçilmez.


  • jelly bear  (17.10.23 14:52:36) 
İkisi de hibrid ise tam hibrid (toyotalar böyle) mi mild hibrid mi dikkat edin. mild olanlarda tasarruf %16'yı geçmezken tam hibridte %50'yi geçebiliyor.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (17.10.23 15:33:51) 
yeni honda'larda bagaj hacmi konusunda bir ilginçlik var, hrv ve zrv de böyle. toyota da genelde çok büyük bagaj hacmi sunma iddiasında değil ama bagaj hacmi önemliyse corolla cross hrv'den daha iyi kesinlikle.


  • gkhncnzdgn  (17.10.23 16:14:41) 
kronik sorun olarak iki arac da kolay kolay sikinti cikartmaz.
ben olsam HRV'yi alirim, bence daha genc isi arabalar yapiyorlar.

  • cooperr  (17.10.23 16:22:38) 
toyota.


  • since1907  (17.10.23 17:39:19) 
Marka değerine bakarım honda alırım.


  • mikahakkinen  (17.10.23 17:57:55) 
Mercedes fanı olarak eqs olmasa: hibrit işinde erken kalkan yol alır hesabı Toyota bu işe kafayı koymuş ve yapmış derdim.

Toyota.

Test sürüşü de yaptım, honda'nın executive versiyonu gibi. Ama bir toyota standardı var. O standardın hayranıyız.

Honda'daki trim seslerinden kimse bahsetmemiş, şaşırdım.
  • baldan kaymak  (18.10.23 00:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.