[]

tören günlerinde anıtkabir

Merhaba,
10 kasımda anıtkabir tahmin ediyorum ki çok kalabalık olacak saat 9 gibi, çok seneler önce gittiğimden hatrlamıyorum otoparktan(o gün yer olmazsanırım) anıtkabire çıkmak baya uzun bir yoldu sanırım, yürüyerek ne kadar sürüyor yol, ve sonra tabiki mozeleye girip naaşı ziyaret etmek mümkün olur mu o kalabalıkta?

yoksa aynı gün daha geç öğleden sonra gitmek mi daha mantıklıdır, veya komple cuma gününü iptal edip cumartesi gitmek mantıklıdır.

gönül isterki törende bulunalım ama malesef ki çok yürüyemeyen ve çok ayakta duramayan anne söz konusu

 
ben 2 sene önce falan 10 kasımda anıtkabire gitme eyleminde bulundum. yolu çooook geniş açıdan kapatmışlardı araçlara. en az 2 saat anıtkabir yolunda sıradaydık, sonra en az 3 saat falan da mozoleyi görmek için bekledik anıtkabirde. tam 1 günümüzü aldı gitmesi gelmesi. sadece mozoleyi görüp çıkabildik (2dk). içeriyi gezebilmek mümkün değildi o kadar bekledikten sonra. bayılanlar, tansiyonu düşenler mi dersin. maneviyatı çok güzel ama 10 kasım çok zor :D

yani siz siz olun bunlara hazırlıklı değilseniz gitmeyin :)
  • chanandler bong  (16.10.23 11:35:00) 
yaya girişinde korkunç bir sıra oluyor. 1 saatlik aktivite 5-6 saate çıkıyor. son yıllarda özel günlerde anıtkabir gece yarısına kadar açık oluyor o yüzden anneyi yormamak için akşam gidilebilir.


  • theseachange  (16.10.23 12:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.