[]

En avantajlı kredi kartı hangisidir?

Merhabalar. İnanmayacaksınız belki ama şu ana kadar hiç kredi kartı kullanmadım. O yüzden bu işlere çok yabancıyım. Çalışmaya başlayınca kredi kartı da lazım olmaya başladı. 10-15 bin gibi düşük bir limiti olacak. Amazon, Hepsiburada, trendyol gibi online platformlarda ve gündelik hayatta en çok avantajı, kampanyası olan kredi kartı hangisidir? Bir de ben spora yazılacağım. Kredi kartına tek çekim yapsam, uygulama üzerinden onu taksitlendirebilir miyim vade farksız?




 
Enpara kredi kartı aidatsız. Ayda 3 tane 2000 TL üzeri harcamayı 4-5 takside vade farksız bölüyor. Online platformlarda çok kampanyası yok. Eğer o tip bir beklentiniz varsa, Garanti Bonus veya Akbank Axess kart tercih edebilirsiniz.

Enpara harici, diğer kartlarda ve Enpara'da 4. işlem ve sonrasında taksitlendirme için, aylık %3,5 civarı bir faiz ödemeniz gerekli.
  • PhoenixRising  (12.10.23 12:12:49) 
hiç kredi kartı kullanmadıysanız enpara çıkmayabilir, bana vermediler misal.
10 yılı aşkın süredir çalışıyorum, ne kredi ne de kredi kartı kullandım. kredi notum olmadığı için kredi ve kredi kartı çıkmıyordu. bu sene maaş hesabım olan bankadan(garanti) kredi kartı aldım(verdikleri limiti söylesem gülersiniz).

  • late viper  (12.10.23 12:44:57) 
Rengi güzel olan bir tanesini alabilirsiniz. Hepsi aynı.


  • allah yazdiysa bozsun  (12.10.23 13:16:47) 
Taksit imkanları bilindik bankalarda daha fazla (Yapı ve Kredi & Garanti). Bonuslar dediğinizde ise @allah yazdiysa bozsun +1


  • charbiel  (12.10.23 13:44:39) 
şöyle bir konu var, k.kartının yok bonusu, yok puanı vs derken bütçenizi aşabilirsiniz önce buna konu önemli.

Bana göre avantajlı k.kartı ücretsiz taksit yapandır, oda şu an enparada var.
  • Rao  (12.10.23 22:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.