[]

aynı anda 2 internet aboneliğim oldu.

şimdi farklı bi şehre taşınınca apt. yöneticisi numaramı türkcellden bir elemana vermiş. o kişi de benim numaramı aradı.
+yeni mi taşındınız
-evet
+internet aboneliğiniz var mı
-yok ama eski şehrimde türk telekom vardı dedim
+buralar yeni yapılaşma olduğu için sadece türkcell var dedi.

ben de bir daha uğraşmayayım, hanım da diğer evdeki işleri 2-3 ay sonra halledecek. hem bu enflasyonda zam yemeyeyim hem de 2-3 ay internetsiz kalmayayım diye kabul ettim. sonuçta 3 kuruş prim alacak diye bana yalan söylemez (!)

ve sonuç olarak türk telekoma gittim bugün. fiber varmış apartmanda. hakikaten sinirlerim çok bozuldu.

önerileriniz var mıdır.

 
superonline’da imzaladığınız sözleşmeye bakın bakalım cayma hakkı ile ilgili maddede ne yazıyor. Bunun dışında yapacak çok bir şey yok. Belki superonline’ı dondurup Telekom’u da yeni eve nakil ettirip taahhüt süresi dolana kadar kullanmak da bir çözüm olabilir. Taahhüt süresi dolunca iptal eder superonline’ı tekrar aktive edersiniz.


  • orient blue  (11.10.23 20:08:38) 
14 gün içinde cayma hakkı olması lazım


  • jelly bear  (11.10.23 21:05:56) 
taahhüt iptalinde sadece taahhütün sağladığı avantajları iade etmeniz gerekiyor. örneğin taahhütsüz fatura 500 tl olsun diyelim, taahhüt ile 300 tl'ye düşüyorsa ve 1 aylık kullanımdan sonra iptal ederseniz 200 tl farkı taahhüt cayma bedeli olarak ödersiniz. siz şimdi bağladığınız için zaten cayma bedeli çıksa bile çok düşük bir meblağ olur.


  • Flybutter  (11.10.23 23:30:48) 
Turkcell’i arayıp anlatın durumu


  • efx  (12.10.23 01:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.