[]

elimdeki pdf'lere nasıl EK1, EK2 ve not ibareleri koyabilirim?

dilekçe yazdım 5 tane ek ekleyecem ama ekler 1'er sayfa pdf. ben bunların üstüne nasıl EK1, x tarihinde tamamlanmış proje raporu, EK2: y tarihli proje bilmem nesi diye yazmak istiyorum karışmasın diye. dilekçe de mesela ayrı ayrı istenen şeyler tek belgede falan karışmasın istiyorum da.

pdf üzerinde oynama mı yapayım word'e pdf mi ekleyeyim nedir bu işin sırrı ey romalı lejyonerler


 
1. Yazdır'ı seçin,

2. Çıkan pencerede yazıcı adının yanındaki Özellikleri seçin,

3. Yukarıdaki sekmelerden Page Setup'ı seçin,

4. Aşağıdaki seçimlerden stamp/bacground yazan yeri seöin,

5. Yukarıda Stamp yazan alana istediğiniz metni yazın,

6. Sonra hemen altındaki Define Stamp yazan yere tıklayın ve çıkan sayfadaki stamp ve placement sekmelerinden boyutunu ve sayfadaki yerini ayarlayın. Kaydedip bastırın.

Ya da bir kağıda önce sadece ek*1 yazdırıp çıktısını alıp sonra aynı kağıdı tekrar yazıcıya koyup üstüne pdf'i basın :)
  • koskoca kirpi  (10.10.23 18:00:17 ~ 18:00:57) 
bir seçenek de pdf'i word dosyasına dönüştürüp (www.adobe.com) iş bitince tekrar pdf'e dönüştürmek.


  • inveniam viam  (10.10.23 18:09:23) 
Pdf üzerine yazı yazılıyor adobe reader'da. Hiç başka bişi ile uğraşmayın bence


  • playing star again  (11.10.23 01:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.