[]

aramizda satis temsilcisi olan var mi? buyuk firmada calisan var mi?

merhaba! yurt disinda yasiyorum. madencilik alaninda faaliyet gosteren bir arkadasim bana turkiye temsilcimiz olur musun dedi. bazi patentli urunler satiyorlar maden sirketlerine. ekolojik urunler uretiyorlar. simdi ben hayatimda hic madende bulunmamis bir insanim, satis temsilcigi de yapmadim.

firmalara email atabilirsin dedi. fakat birkac siteye baktim ve genelde info@xmadencilik seklinde. buraya urunu tanitan bir email atsam mesaj yerine ulasir mi? yoksa bu info kismina bakanlar stajyerler midir ve email kaybolur mu? buyuk bir firmada calisan varsa onlar da cevaplayabilir belki? tesekkurler.


 
ilk olarak firmaların satınalma departmanını telefonla arayarak kendinizi tanıtın, ardından eposta adreslerini alarak firma tanıtımınızı gönderirsiniz.
madenlere ürün desteği veren firmaları bulun ve onlarla görüşün

  • obscure  (10.10.23 11:12:55) 
Info olmaz. Şirketi arayıp üretim müdürünün, satın alma müdürünün e-mail adreslerini iste. Ya da info adresine e-mail isteğini gönder.

Ama sadece e-mail ile olmaz. Gelin yüz yüze görüşelim derlerse bir sunumla gitmeniz gerekecek ya da sunum olmasa bile ürünleri çok iyi bilmeniz gerekecek. Bu kadar şeyin sonunda ihtiyacımız olursa sizi ararız diyecek çok büyük bir kısmı. Çünkü siz sadece alternatifsiniz ve kalite Türk şirketleri için ikinci plandadır. Aynı işi yapabiliyorsa bir ürün direkt daha ucuz olan denenir. Bu da iyi bir fiyat gerektiriyor.
  • dissendium  (10.10.23 11:15:22) 
ne sattığınızı bilmeden satışçı olamazsınız, bu genel kuraldır.
info mail adreslerine gelen maillerin genelde muhattabı firmanın IT dept filandır. yani doğru kişiye ulaşamazsınız.
telemarketing ilk adımınız olacaksa, yaşadığınız ülkedeki madencilik sektöründeki firmaları aramanız ardından da (malum ürün türkiye'den gelecek) ithalat veya satınalma departmanları ile görüşmek. sadece mail adreslerini alıp atarsanız, o işi alma olasılığınız düşük. telemarketing aslında hedef kişinin detaylarını öğrenmek için yapılır. ardından o kişiyi ziyaret ederek iş bağlanır. tabii bu ziyaret sırasında ürün hakkında uzun uzun konuşulacağından, konuya hakim olmanız şart.
kolaylıklar dilerim
  • lapetite  (10.10.23 13:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.