[]

ankara çalisma mekani önerisi

Laptopla oturup uzun saatler calisabilecegim nereler var? Araba olmadigindan toplu tasima ile ulasabilecegim her yer olur.




 
bir seyler icerim vs dersen armada caribou ya da caffelab olabilir. metro geciyor onunden. kentpark'ta da caffe nero yapabilirsin. haftaici gunduz genelde sakin olur bu mekanlar.


  • ubi dubium ibi libertas  (10.10.23 05:40:38) 
armada caribou üst kat +1
çayyolu coffee lab üst kat
kızılay hypatia kütüphane kafe
  • black holes in the sky  (10.10.23 09:06:49) 
Daha cok sinavlara hazirlanan gencler(tus vb dahil) ve arkadas gruplari oluyor ama uyanik kutuphane de isinizi gorebilir. Farkli subeleri vardi.

Ayrica Cankaya Belediyesi'nin mahalle evlerinde de genelde kutuphane/calisma salonu oluyor. Onlarda yeme icme olanagi bulamazsiniz. Gerci metroya yakin olani da yok sanirim.

Gene metroya yakin olmasa da otobus vs. ile gidilebilecek coworking/ calisma salonu mekanlari olabilir. Cukurambar'da, yildiz'da, eryaman'da faal durumda olanlari vardi. Haritalarda calisma saloni coworking diye ararsaniz gelecektir. Ortamlari ve gelen kitle size ne derece uyar bilemem tabi ama bu mekanlar gunluk giris yapip tum gun orada calisma yapabilme, basit yeme icme hizmeti alabilme temasiyla calistigi icin is gordugu oluyor. Ha bi de direk metronun dibinde Cozone var ama oraya aylik uyelik vs. yapmak daha makul olabilir.

Kolayliklar
  • jnlbnnn  (10.10.23 10:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.