[]

Kuru otlar üstüne hk. birkaç soru

Spoiler içerebileceğinden, izlemeyenler varsa okumayabilirler.

1- Öğrencinin yazdığı aşk mektubu gerçekten hocaya mıydı yoksa sevdiği bir erkek çocuğaydı da bizim manyak hoca mı kendine yordu?

2- Yine öğrenci, hocanın mektubu yırtıp atmadığına nasıl ve neden bir türlü inanmadı?
Ve öğrenciyi sinirlendiren mektup konusu muydu sadece?

3- Köydeki psikopat kılıklı ama içli olan gence ne oldu bir ipucu kapan oldu mu?

 
1- hocayaydi çünkü hoca atmadı
2- bence hoca okurken gördü, sinirlenme mevzusu biraz ergenlikle de alakalı tam açıklaması yok hocanın bi anda ters davranması gayet yeterli bi neden
3- klasik yarım kalmışlık nerdeyse her filminde bi tane böyle karakter var
  • olaylar olaylar  (09.10.23 11:04:52) 
1- hocaya olduğunu mektubu alan hocalar da ima etti zaten o konuda şüpheli bir durum yok
2- okurken girmişti kız içeri ben de orada hissetti diye düşündüm
3- veteriner - samet ve onun konuşmsaında söylendi zaten bazen dağa çıkıyor (örgüt kampına) ortadan kayboluyor aylar sonra bir bakıyorsun kahvede taş diziyor gibi bir muhabbet vardı. ortadan kaybolduysa o tartışmalardan sonra gene dağa çıktı demek yani.
  • semaforo de medianoche  (09.10.23 11:36:37) 
2- orada Samet “ben de öğretmenime aşıktım bir daha o kadar güçlü duygular hissetmedim” anlamına gelen şeyler söylüyor. Yani şu an sevime öyle güçlü duygular beslemiyor ve aşkını ergenlik heyecanı olarak görüyor. Bunu öğrenince Sevim ters yaptı.

Benim anladığım bu şekilde.
  • Gradient_tabanlı_mor  (09.10.23 13:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.